Rörelse – 15/8 – 2022

RÖRELSE 

Din nuvarande situation?

Någonting kan nyligen ha chockerat dig, gjort dig besviken, ledsen, förvirrad. Och det verkar ha med ett besked att jag göra i ngn form. Det måste inte vara ett verbalt besked, utan de kan även röra sig om att du fått bevittna något som inte alls känns bra eller är bra för dig. Kanske kämpar du med en dålig självkänsla som gör att din tro på dig själv att kunna åstadkomma det du vill – känns rent ut sagt omöjlig. Men det är det inte. Du måste bestämma dig bara att det får bära eller brista. För du kan. En del av dig fortsätter behålla hoppet uppe, medan den andra delen känner att allt är som en enda djungel. För att få en nystart så måste du ta tag i ditt liv och förstå ditt eget värde. Det är så viktigt att du är snäll med dig själv. En relation i ditt liv påverkar dig, vilket kan vara en släkting, syskon, partner, kollega, arbetsgivare etc. Den här personen kan medvetet eller omedvetet vara elak mot dig, vilseleda dig. Men det kan också vara så att du själv inte anser dig vara värd det bästa och därav behandlar du andra eller någon annan illa för att försöka stöta bort denna och lyckan. Lite som en självuppfyllande profetia. Oavsett om det är du eller den andre som behandlar den andre illa så verkar man oavsett missunna den andra det bästa. Du kan vara den som alltid vill se det bästa i alla människor och kanske rentav blundar för det dåliga. Besvikelser kan vara återkommande hela tiden just i anknytning till en särskild person. Och sanningen är den att man kan behöva komma till insikt med eller behöver känna att alla människor faktiskt inte alltid förtjänar en andra chans. Hur jobbigt det än kan upplevas så är din situation ändå ett tydligt tecken på att du behöver kapa här. Sluta följa den eller de personer på alla sociala medier och kanske behöver du i värsta fall blockera deras nummer också. Det är verkligen högtid min vän att ta ett kliv framåt och bort från allt. Jag upplever att du nog måste göra vad som krävs för att kunna finna en inre frid. Det är lika viktigt, dyrbart och betydelsefullt som guld. När du inte är sann mot dig själv så gör du dig själv en stor otjänst. Eftersom att det finns någonting som faktiskt är sant men du fortsätter att blunda för det. Varför? Många gånger känns det lättare att ljuga för dig själv än att möta den tuffa hårda sanningen. Som du märker så förändras saker och ting hela tiden, just för att du ska vakna upp. Och oavsett vad du tror så kommer inte saker bli eller verka så illa som du trodde, i slutänden. 

 

Är du på väg åt rätt håll?

Låt det gå, passera, försvinna bort. Denna situation är inte vad du är värd. Och Rör det sig om studier, arbete, relationer, kärlek, vänskap el vad som helst så upplever jag att man har bränt sina broar. Antingen är det du själv som har gjort det för att det ändå finns välsignelser bakom det hela. Dvs om du inte agerat helt rätt i Linje med det du befinner dig i, så finns det ändå en mening med allt. De motgångar du upplever eller har upplevt sker av en anledning. Du själv kan nämligen skapa precis det du vill. Faktiskt varje önskan du bär inom dig, sen att de kräver olika prestationer för olika önskningar det är en annan femma. Upplever att det ligger saker dolt för dig – de behöver nödvändigtvis inte ens vara personerna som döljer något utan universum & änglarna för att skydda dig för andra svårigheter framåt. Kanske har man alldeles för ”mycket självkänsla” missförstå rätt, men att de övergått till att sticka i ögonen för någon annan. Och då kanske det inte spelar någon roll hur du än presterar, agerar, reagerar om man beslutat sig redan för att något inte ska vara på ett visst sätt. Exempelvis kanske en arbetsgivare har personliga issues med dig säger vi, och som inte själv har full koll på att det handlar om hen själv i grund och botten. Att något i slutänden skulle kunnat bli väldigt bra om personen bara kunnat se saker för vad det är och inte blandat in personliga åsikter. Eller en partner som bestämmer sig envist för att en relation inte kommer att fungera och därmed inga diskussioner. Ja då är det samma här, att ni kn spegla varandras både bra och dåliga sidor. Men som den ene partern inte är redo för att möta. Andras smärta, känslor mm kan du ta på dig och bära med vilje eller ej, pga att du kan vara en empat. Stunder kanske du frågar dig om det enbart handlar om att du är empat? För att man upplever att andra spyr ut sina problem och bekymmer i ens knä – som man kanske inte Alls riktigt klarar av att parera och sortera. De blir liksom bara för mycket. Och vad menar jag nu? Ja dels att du inte får något i gengäld, och att du kanske bär runt på så mycket av andras ”skit” – andras problem som till slut äter upp dig, För att du inte klarar av att sätta gränser. Ditt liv handlar om dig i slutänden och inte vad andra förväntar sig att du ska göra etc. Nu är det dags att sätta upp mål för vad du vill med ditt liv och sedan göra verklighet av dem. Vid ett stjärnfall kan du exempel önska det du vill! Universum väntar på att ge dig det du vill ha, och förtjänar. Men först måste du komma fram till vad. Tänk också på att du måste tro på att du förtjänar det.

Vad kan du göra för att underlätta din situation?

Tänka på dig själv, åter dig själv och dig själv igen. Vilket beslut du än väger av och an då tänker du på att du gör det för DIG. Andras åsikter är inte viktiga. Det ska kännas bra i dig själv. Gör något galet, något som inte är du. De som inte tillhör vanligheten för dig. Intuitionen din försöker tala till dig. Då behöver du lyssna!  Du behöver läka, vila, återhämta dig på olika sätt. Och de är viktigt att du lyssnar även här. Se även till att du inte blir beroende av andra människor utan tänk att du står helt på egna ben.  Annars kommer du att tänka på vad den ska tycka om du gör si, och vad som händer om du gör så. Människor kommer och går hela livet, vänner försvinner (som kanske inte heller var en vän!), och familjemedlemmar kan skapa kaos inom en. Avundsjuka hit, avundsjuka dit, framgång här och icke framgång där. Men vet du, ditt förnuft bör vara större än dem. Du är tillräckligt viktig nog för att det ska vara ett argumenterat skäl. I fortsättningen så ser du till att enbart omge dig med människor som får dig att må bra. Inte halvbra, utan BRA. Omge dig med kärlek, i kärlek. De som genuint vill dig väl, de som inte håller på att jämföra sig med dig. Med människor du känner att du kan vara helt dig själv och inte där du går på nålar, eller känner att du måste vara någon du inte är. Kanske tar du avstånd från din närmaste familj för att du måste – eller så har du redan gjort det. Du vet att blod är inte alltid tjockare än vatten. Ibland är det faktiskt tvärtom, att du behöver finna din egen själsfamilj. Det kan innebära goda vänner, som faktiskt får dig att må förvånansvärt bra. Och som tror på dig! Så det är nu läge att knyta an till andra – nya kontakter.

Hur blir det inom 2 mån?

Du ska lyssna på din magkänsla, förstå att saker kommer att komma upp till ytan oavsett vad eller vilket område det rör sig om. För det finns saker som ligger dolt för dig. Akta dig för att bygga en ”familj” med någon där grunden är för ostadig. Kanske räcker det med att hen går hemifrån en gång och så raseras allt. Så ska det inte vara. En familj med stadig grund ska klara flera olika stormväder – och ändå kunna hålla samman. Det är aldrig den enas premisser som gäller. Utan man möts på mitten. Människor kommer att försvinna ur ditt liv då och då, och det är ingen mening att försöka streta emot här. För Varje människa du möter är din lärare och så kan du fråga dig själv vad du ska lära dig av den. Du är den som hela tiden kommer att finnas kvar oavsett, se därför till att leta efter källor som ger dig glädje – om så innebär att det är utanför din närmaste familj. Meningen är att du ska finna lycka som varar. Stå upp för dig själv, vad du känner, vad du tycker och tänker. Låt ingen köra över dig. Det finns inget bättre sätt att uttrycka det på – men någon försöker bränna dig på bål. Och det kan vara för att du inte gav dem de dem ville ha, eller så lät du dem inte komma undan med sitt dåliga beteende – oavsett så är det någon som försöker förstöra ditt rykte. Riktigt sabba det för dig. Men du kan vara så säker att ditt rykte kommer att förbli oskadd. Tystnad nu, utan konfrontationer, konflikter, mm, k a n vara till hjälp. M e n den situation som råder just nu så ska du låta dem få höra dig och få smaka på din eld…

❤️‍🩹

Lämna ett svar