Fråga pendeln

 

PENDEL 

Med en pendel så kan du få svar på många frågor som du kanske undrar över. Pendeln sägs vara en ’förlängning’ av vår intuition och kan därför ge oss svar på saker som vi många gånger egentligen redan vet. Men vår kropp kan inte riktigt känna detta själva.

Pendelns utseende

Om du beslutar dig för att köpa en pendel så kan jag börja med att berätta att den har många olika utseenden. Men den består oftast av en tunnare kedja eller tråd, ibland t o m ett hårstrå som du sen fäster i exempelvis en kristall, ring, eller vad du önskar. Du kan alltså om du vill göra en egen pendel själv, det om är viktigt då är att den har en tyngd, ett snöre i rätt önskad längd samt att den inte drar åt något håll. Helst bör den ha en tyngd  nertill.

Hur kan pendeln användas 

Ja vad kan man använda en pendel till? Ganska så många saker enligt min egen mening. De som direkt poppar upp är alltifrån Intuitionsövningar, pendla fram currykors, pendla på mat, rena energier, lossa blockeringar, balansera chakran, balansera yin/yang, pendla fram borttappade föremål,  med mera med mera. Det finns som sagt en del.