Änglavägledning

ÄNGLAVÄGLEDNING 


Änglarna hjälper dig på det viset genom att släppa på dina gamla rädslor och känslomässiga blockeringar, ger dig budskap gällande ditt livs syfte, förhållanden, relationer mm. 
Ibland behöver man få enkla tydliga svar på frågor, som ett tydligt Ja eller nej, tidsramen för något som ska ske osv för att du därifrån ska kunna ta klarare och mer ”rätta” beslut. Du kanske har sökt och sökt hela livet men vet inte efter vad, du bara känner och vet inom dig att något liksom ”fattas dig”. Och du kanske kämpar med att försöka få större klarhet i en situation, relation, kring vad de är för sorts typ av relation. Om det handlar om en karmisk relation, själsfrände relation, eller om det faktiskt är din tvillingsjäl. Du kanske inte kan förstå varför ni hela tiden återkommer till varandra om och om igen trots att ni kanske gör illa varandra på olika vis trots att det inte är en medveten avsikt och att allting stunder känns som en enda maktkamp. Du kanske ena dagen lever i en ”lycklig relation” för att nästa dag stå ensam och absolut inte förstår någonting. Här Slits man mellan hopp & förtvivlan.

SEN HAR VI KERUBERNA..

De hjälper jag dig genom att vägleda gällande våra små barn eller våra ungdomars vägnar på så vis att hjälpa till och sätta ord på det som är svårt för dem själva att göra. Kanske har ditt barn det svårt i skolan, på förskolan, fritids, eller i någon annan verksamhet. Du kanske har burit eller bär en stark känsla av att något inte stämmer men ingenting som ”syns” utåt. Pedagoger, lärare kanske påstår att ”allt är bra”och ”allt är som det ska”. Och här kanske du behöver hjälp och vägledning med vad som är vad, vad som är bäst för din son eller dotter? då är denna läggning kanon. 

Råd kring ditt barns mående/situation: 450:-

Enkel fråga: 50:-

Ny möjlighet stjärna: 295:-

Framgångsstjärna: 295:-

 Jobb & karriärs stjärna: 545:-

Flyttstjärna: 345:-

 Fengshui stjärna: 545:-

 Års stjärna för kärlek 12 mån: 600:-

 Års stjärna för ekonomin 12 mån: 600:-

Hälsostjärna: 395:-

Healing trauma: 480:- 

Läka ditt inre barn: 420:-

Keltiska korset ~ lilla (6 mån): 400:-

Keltiska korset ~ stora (12 mån): 600:-

Års stjärna kärlek 12 mån: 600:-

 När finner jag den rätte: 495:-

Hur är denna person stjärna ~ och kan även användas till att lära känna dig själv: 650:-

Hur blir detta möte stjärna ~ inför att möta någon: 550:-

Stor relationsstjärna: 495:-

Barnet stjärna: 395:-

 Dina två barn stjärna: 395:-

Husdjursstjärna ~ vad vill ditt djur säga dig: 345:-

 Tidigare liv stjärna: 650:-

Kärlek ~ själsfrände/tvillingsjäl läggning: 600:- 

 

Betalning sker via swish, faktura eller paypal

VÄLKOMNA!

 

 

%d bloggare gillar detta: