1 ~ Magikern

MAGIKERN – 1 

Det här är en person som jag brukar säga att hen kan göra det möjliga av det omöjliga. Som ingen annan kan. Ja helt enkelt att ”trolla med knäna”.  Det kan vara en person som är enormt duktig på att manipulera sig fram, för egen vinning. Men givetvis att denne har en enorm förmåga att kunna uppnå framgång tack vare sina egna talanger. Och den är ju även fullt medveten om sin egen makt men jag skulle också vilja påstå att den kanske inte alltid förstår att detta skulle kunna skada andra, eller har avsikt att skada. Åtminstone inte medvetet eftersom att den/de (inte alla) är medvetna om deras egna beteenden mer än att de faktiskt är fokuserade på sin lösning så att säga. Så de negativa blir eller kan ju då bli faktiskt när magikern medvetet/omedvetet manipulerar eller uttnyttjar andra människor för egen vinning helt enkelt. Medan den positiva blir att magikern är unik på sitt sätt och kan se och lösa möjligheterna i varje situation. Du är alltså en skicklig en, med självförtroende, skinn på näsan. Du kommer helt klart att kunna skapa det du vill och har allt det du behöver för att klara det.

Inom arbete är duktig och det finns inget som håller dig tillbaka från att göra framsteg, även när saker, människor går emot dig. Här plockar du fram möjligheter i stället för att se hinder. På så vis klättrar du. 

I kärlek Så är den människan som du fattar tycke för, den som de komma finnas en stark magnetisk personlighet hos.. vilket gör att du faller pladask. Risken är då att du låter dig manipuleras eftersom att du fastnar så hårt. Håll i dig.. det är spännande, omtumlande och magiskt. Vill du utveckla denna relation så måste du kunna vara flexibel och utmana dig själv på olika plan samt ge allt och lite till. 

Personer som kopplas samman med Magikern är karismatiska och har insett att de har allt som de behöver för att nå sina målsättningar. De är skickliga, intelligenta, handlingskraftiga och intuitiva. 

CHRIS-ANNE ~ The light seers Tarot