0 ~ Narren

NARREN 

Narren kallas även för ”dåren – the fool”.
Som är ”hen som inte är rädd för någonting”. Här handlar det om att ha mod och våga uppleva saker i livet. Siffran noll betyder allt eller inget. Siffran i sig har inget värde men höjer värdet i förhållandet till andra.

Du är nyfiken som bara den, bär på en euforikänsla fylld av glädje. Och det visar en början på någonting nytt, en nystart och att du kan ha tagit ett större beslut som sen gör att du vill pröva på saker, använda dina vingar, vara spontan, och de kan leda till en, flera halv knasiga/tokiga men roliga händelser. Inom dig är en inre process i full gång och som då med de kommit med en högst oväntad möjlighet.

Du kan just nu bära en stor önskan om att finna dig själv eller att upptäcka din egen identitet. Vem du är, vad du vill. Narren resonerar som så att att: allt är fullkomligt möjligt!
Du kanske plötsligt vågar mer än du någonsin har gjort tidigare, du vågar vara dig själv, känner glädjen, sådan stark lust och längtan till att få uppfylla något, du vill pröva nya saker som du aldrig testat på alls, din motivation är jättestark. Och ditt driv är obeskrivligt.

Någonstans på vägen så glömmer du bort att ta ansvar, du vill kanske inte ens kännas dig vid den. Kort sagt så är den det sista du tänker på i det här läget för du är mitt uppe i ”här och nu” konsekvenser eller ett konsekvenstänk får komma ”sen”. Om du bara vill och bestämmer dig för vad du vill och sedan har ett öppet sinne, ja då kan du komma väldigt långt. Det är däremot bra om du inte överdriver. Du tar saker för vad det är. Gör ingen stor grej av de mesta egentligen. Du går var du vill, gör som du vil, tillhör ingen, och är den som vågar säga precis som du tycker och tänker. Du är någon som passar in ena stunden överallt och i nästa ingenstans. Du står helt enkelt på dig, tar risker, är oberoende, kreativ, stor potential, du lyssnar till ditt inre.

Vad vill du? Vilka människor vill du ha omkring dig? Vad vilka är dina behov just nu? Vilken riktning är du på väg mot?

Den negativa aspekten som kan bli är att du kan ha svårt att säga nej, har alldeles för många drömmar, och har startat alldeles för många projekt, vilket leder till bakslag i stället. 

Du bär på flera drömmar inom dig som du inte riktigt kommer till stånd med att varken påbörja eller slutföra. Men du vet att du har så många kreativa ideer inom dig, som du förr eller senare måste få utlopp för. Och du bör följa ditt hjärtas inre samt verkligen göra det som du brinner för. Så ha mod och pondus att genomföra det du verkligen vill, låt inte andra människor påverka dig eller än mindre bry dig om vad de har för åsikter. Alla får vara precis som vi är. Ha tilltro till livet fantastiska möjligheter, våga ta risker, och försök att vara närvarande här och nu. Oväntade saker kommer garanterat att dyka upp då du släpper på rädslor mm
Men akta dig för att inte helt tappa respekten genom att vara alldeles för impulsiv och kasta dig in i de ena och det andra. Men samtidigt inte heller låta andra styra dina beslut. Lita på din magkänsla och följ hjärtat.

Vad gäller kärleken så är det bra att ha eftertanke även om allt känns himla fantastiskt här och nu. Eftersom livet liksom kommer i kapp. Det kommer ju trots allt en vardag också, då du måste arbeta, laga mat, tjäna pengar, lämna barn på dagis osv. Och när detta kommer så blir förälskelsen tvungen att landa lite., för att gå in i en djupare fas. Dvs kliva in ett steg djupare i relationen kan man säga. Här kan det bli svårt för dig eller den andre när du inte kan fortsätta följa impulsiviteten.

CHRIS-ANNE ~ The light seers Tarot