Översteprästinnan ~ 2

ÖVERSTEPRÄSTINNAN ~ 2 

Ö prästinnan bär på mycket kunskap, visdom, intuition, inom sig. Och det som du inte kan se med det fysiska ögat utan kan känna på dig, förutspå, ana, det dolda. Hen är också kopplad till passivitet, att bära en djup förståelse för saker men även andra människor, ring, situationer, att allting har ett sammanhang, observerar månt och mycket. Och hen har en enorm vilja att veta om hur allt hänger ihop helt hänger samman. 

Översteprästinnan vill också ha reda på hur saker överensstämmer, såsom det goda och det onda, det det som kan observeras och det som kan anas. Viss kunskap är subtil. Att kunna läsa mellan raderna är superviktigt.

Det här symboliserar ju mysterier och visdom. Och det finns hemligheter likväl som kunskap men står även för en framtid som som ännu inte riktigt har avslöjats för andra. Däremot kan du aldrig hålla undan hemligheter för denna kvinna/energi.  För hon är extremt mottaglig.
Vilket betyder att dina hemligheter kommer att bli avslöjade.

Inom arbete så skapas det möjligheter för inlärning, förståelse och framför allt en inre utveckling. 

I kärlek så kan du ha att göra med, Platoniska relationer, emotionell kyla. Vilket gör dig ännu mer dragen och fascinerad av en eller denna mystiska kvinna. Men också att det kan finns en enkel och komplicerad relation o m det finns en relation vill säga att hämta. Det är ett hett tempo och lusten för stunden. En intensiv romans som även kan bli en rejäl passion o m du vågar ge dig själv hän här och ge allt. Bygg inte upp förväntningarna. 

I ekonomin så ska du Använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.

Personer som påminner om översteprästinnan besitter övernaturliga förmågor, har en stark intuition, kan läsa mellan raderna. Kan vara frågan om studie/mediala cirklar, stark gemenskap med andra kvinnor, kunskapstörst, vill se de vita och blunda för de mörka. Söker balans och harmoni. Men för att man ska kunna ha den här förmågan behöver man kunskap, visdom, intuition, vara stabil och mottaglig. Känslorna får inte komma i vägen. Den negativa sidan av Överprästinnan är att använda kunskap för att skada och använda sig av olika tekniker för att påverka andra på subtila sätt för onda ändamål. Dvs svart magi. Problem med andra kvinnor, avundsjuka, lurar sig själv, blundar för verkligheten.

CHRIS-ANNE ~ The light seers Tarot