Änglanumerologi

Änglanumerologi

Änglarna kommunicerar med oss på olika sätt, genom återkommande nummerfrekvenser som kan visa sig i digitala klockor, digitala termometrar, registreringsskyltar, kvitton, skyltar osv. Samma nummerfrekvens dyker ofta upp på många ställen under en kort tid. Du kan tänka en tanke och i samband med det så dyker ett specifikt änglanummer upp vilket många gånger är ett svar på din tanke. Alla änglanummer har olika betydelse på grund av att alla olika meddelanden och siffror vibrerar med olika frekvenser. De själar (som kallas änglar) kan vara din/dina guider, släktingar som har gått över till andra sidan. De guidar dig igenom din nuvarande inkarnation från de högre planen. De kan t e x ”viska” till dig att titta åt ett håll, en exakt tidpunkt för att du ska upptäcka/uppmärksamma något särskilt. Förhoppningen är då att du ska upptäcka numret som är ett meddelande och även uppmärksamma dessa siffror om och om igen, för att du ska förstå.

Änglarna kan arrangera så att en viss bil med särskilt registreringsnummer passerar dig. Och är det så att du märker att en särskild siffra eller nummerfrekvens återkommer om och om igen så kan du be änglarna att tala om v a d de försöker att meddela. Svaret kanske inte kommer direkt, men kan komma under kommande dagar. Och allting är uträknat med matematiskt precision. Därför att varje nummer har en egen vibration och mening. Samma nummer i sekvens har en särskild betydelse.

Nummerkombinationerna hjälper oss att visa vilka lärdomar och tillväxtmöjligheter som varje upplevelse har. Dina egna personliga guider, änglar och lärare försöker alltid att vägleda dig och visa saker. Nummersekvenser är ett positivt tecken som vittnar om deras hjälp, kärlek och kraft. Du kan själv lyssna vad din inre vägledning säger genom att vara uppmärksam på de känslor, bilder och tankar som du har i samband med att du ex ser ett nummer eller en siffra. Och ju mer du lägger märke till vägledningen, desto mer tecken kommer du att uppleva dem, även på andra sätt än med hjälp av änglanummer. Du kommer samtidigt att förstå vad tecknen betyder och att inget beror på slumpen, utan att vägledningen du får är viktig och kraftfull och specialdesignad för just DIG. Varje nummerfrekvens har en viss vibration men vad meddelandet betyder just för dig kan bara du känna inom dig. 


Olika siffror & dess betydelse

0 står för potential, val att göra, början på en andlig resa, en öppning till något nytt

~ Du är en älskad person av universum och perfekt precis som du är ~

1 ~ En ny början och med förändringar 

~ Du skall vara mycket uppmärksam på dina tankar, känslor som kommer till dig ~
2 ~ Lita på din tro och ge inte upp för att andra kanske tycker annat 

~ Tänk på sådant du vill ha och inte det du inte vill ha ~

3 ~ Dina andliga guider, lärare och änglar finns vid din sida lita på dem

~ Du är aldrig ensam du har deras kärlek ~

4 ~ Lita till dina änglar, änglarna hjälper dig i olika situationer

~ Fråga efter det du vill ha och följ intuitionen ~

5 ~ En positiv förändring är på väg in i ditt liv 

~ Stora förändringar är på väg var öppen för att ta emot dem ~

6 ~ Överlåt dina rädslor till änglarna, vars gäller de fysiska, materiella & de andliga

~ Dina tankar är ur balans just nu. Du fokuserar för mycket på din fysiska & materiella värld ~

7 ~ Du är på rätt väg så du behöver inte oroa dig älskade vän

~ Det är ett positivt tecken och om du ser detta så kan du förvänta dig ännu mer mirakel ~

8 ~ Överflöd & pengar är på väg till dig. Fortsätt affirmera bilder, tankar i positiv riktning

~ En fas i ditt liv börjar närma sig sitt slut ~

9 ~ Börja arbeta med ditt livsändamål på direkten

~ Det här är ett tecken på att du har uppnått ditt mål ~ 

 

111

Var uppmärksam på dina tankar och försäkra dig om att bara tänka på det du vill och inte på det du inte vill. Det här kombinationen är ett tecken på att nya dörrar öppnas och att dina tankar manifesteras mycket snabbt. 111 är ett tecken som kan liknas vid en blixt. Det betyder att universum har tagit kort på dina tankar och gör dem till verklighet. Är du nöjd med fotot? Om inte, så ändra dina tankar (be änglarna om hjälp om du har svårt att kontrollera tankegången). 

222:

Dina nya tankar börjar blir verklighet. Vattna och sköt om dem, så kommer de snart att växa så att du kan se hur det blir till verklighet. Med andra ord, ge inte upp precis innan miraklet sker. Det kommer snart att bli uppenbart för dig! Fortsätt att ha positiva tankar, fortsätt att affirmera och visualisera.

333:

De upplysta mästarna är hos dig och de vill att du vet att du har deras hjälp, kärlek och vänskap. Kalla ofta på de upplysta mästarna, speciellt när du ser mönster med treor. Några av de mest kända mästarna är Jesus, Moses, maria, quan yin, och yogananda.

444: 

Änglarna omger dig nu och försäkrar att du har deras hjälp och kärlek. Var inte rädd, de finns i din närhet.

555:

Ta på dig säkerhetsbältet för en stor förändring kommer att ske i ditt liv. Du ska inte se de som negativt eller positivt, eftersom alla förändringar är en naturlig del av livet. Kanske är denna förändring ett svar på dina böner, så fortsätt att känna dig fridfull.

666: 

Dina tankar ar är i obalans just nu, du tänker mest på materiella värden. Denna sifferkombination säger dig att du ska balansera dina tankar mellan himmel & jord. Precis som i den välkända ”bergspredikan” ber änglarna dig att fokusera på andlighet och hjälpsamhet och att lita på att dina materiella och andliga behov kommer att tillgodoses.

777:

Änglarna applåderar – grattis du är på väg! Fortsätt så och var medveten om att dina önskningar kommer att gå i uppfyllelse. Det här är ett mycket positivt tecken och betyder att du ska förvänta dig ännu fler mirakler.

888: 

En fas i ditt liv är på väg att avslutas och detta är en förvarning till dig så att du kan förbereda dig. Denna sifferkombination    Kan  betyda att du avslutar en känslomässig del av ditt liv eller en relation. Det betyder också att det finns ett  ljus i slutet av tunneln. Dessutom betyder det , ”grödan är mogen. Vänta inte med att skörda och njuta av den”. Med andra ord, vänta inte med att handla och glädjas åt resultatet av dina mödor.

999:

Avslut, det här slutet är en viktig fas i ditt liv. Det är också ett meddelande till ljusarbetare som arbetar för jordens  helande , och det betyder , ”börja nu, moderjord behöver dig just nu.”

000:

En påminnelse om att du är ett med gud och att du ska känna din skapares kärlek inom dig. Det är också ett tecken på att cirkeln är sluten.

Om du har någon återkommande siffra/siffror som du undrar över är du välkommen att kontakta mig!