Husnummer

HUSNUMMER  & VIBRATIONER 


Ditt husnummer vibrerar och påverkar dig mycket mycket mer än du tror och kanske förstår. Alla husnummer är och har en kraftfull vibration som påverkar oss helt enkelt. Och när vi bor någonstans så lever vi i och efter husnumrets vibrationer, vilket påverkar oss hela tiden då vi är i huset, vilket sannolikt blir till normaliteten många timmar per dag.

När du flyttar in i ett hus så möter din egen grundvibration husets vibrationer och här skapas en ny enhetlig vibration. På det viset är det av den anledningen mycket olika hur vi har vår egna specifika ”speciella uppgift” när vi bor i och bestämmer vårt husnummer. Jag kan hjälpa dig att räkna ut din grundvibration samt ditt husnummer som du t ex bor i, eller om du är på väg att flytta och då vill veta om det nya boendet kommer att bli rätt för dig.

I sådant fall behöver jag din födelsedag, månad och årtal som du är född samt hela din adress. Är det en lägenhet du bor i så behöver jag också ditt lägenhetsnummer som antingen står i ditt hyreskontrakt eller innanför din ytterdörr.

Du kan alltså ha ett husnummer som är alltifrån 1-9.

Vill du veta vilket husnummer ett boende har för att veta om det är rätt för dig, eller om du vibrerar rätt med denna bostad. 

Är det så att bor i ett trapphus t ex men du förstår inte alls varför det har blivit så, kan jag hjälpa dig också.

Pris: 100:-