Ett kärleksmeddelande 28/2-2022

ETT KÄRLEKSMEDDELANDE.. 

Detta ska till någon därute. Denna person har vågen i något av sitt antingen sol, mån eller ascendent tecken. Nedan säger hon eller han såhär: 

Jag vill tala om för dig hur jag känner.. men de är inte så lätt, det känns som att du liksom lämnar mig bakom dig vilket gör att jag begraver mig själv i massa arbete. MEN jag vill ha dig. Och ibland så kan jag inte somna om kvällarna för att jag bara ligger och tänker på dig.. tankar som kommer i mig är om du är lycklig och mår bra utan mig?

Jag vet också att jag fick dig att kunna tänka på annat, som att jag blev distraktionen från allt jobbigt och den smärtan som du bar inom dig. Den känslan, som jag fick känna och uppleva då vill jag få vara med om igen. Såhär i efterhand så förstår jag att jag gömde mitt egentliga jag för dig och kanske får skylla på att vi var för omogna eller unga? Jag Önskar att jag kunde få dela med mig av mina goda nyheter med dig. Om du visste hur tungt det var att låta dig gå… 

❤️

Ett svar på ”Ett kärleksmeddelande 28/2-2022”

Lämna ett svar