Vinterns slut 29/9-2022

Ganesha är en dyrkad gud i den hinduiska mytologin. Och även hon finns med i denna dagens budskap. Vad som tidigare än har motverkat din utveckling eller hindrat dig från att röra dig framåt kommer snart att lösa sig. (15, 16, 6 & 7 dagar eller veckor. Den 15-16 e eller 6-7 e i månaden. Ett hinder har sopats under mattan så nu är du fri att gå vidare. De planer du har kan nu bära frukt. Kom ihåg att allt sker av en anledning – blockeringarna som du mötte var en dold välsignelse man kan säga ett gudomligt ingripande trots att det kanske inte var så himla roligt. Tiden och omständigheterna var där och då inte gynnsamma medan dina ansträngningar hade slutat i besvikelse och misslyckande. Vägen ligger nu öppen och tidpunkten är rätt. 

Så Idag kommer detta kort med en förnyelse och med ett nytt typ av växande. Hjulet snurrar redan även om du själv kanske inte är medveten om det. En grå trist kall period är på väg att ta slut – precis som när det blir vår. En ny tid tar sin början.. många vackra saker är på gång för dig. Nya möjligheter dyker upp kanske helt oväntat. Omfamna dem när dem gör det, tveka inte utan det är din tid att få lysa. Det här kommer att vara en lyckosam period för dig, sådant som tidigare inte varit möjligt – är det nu. Dörrar som tidigare varit stängda är nu öppna. Det kan även röra sig om fysiska och psykiska resor samt olika resultat.

★ 

 

 

Lämna ett svar