Söndagens budskap – 27/8-2023

🍃🌸 𝟤𝟩 𝖺𝗎𝗀𝗎𝗌𝗍𝗂 🌸🍃

För det första får jag till mig att detta handlar om konflikter av något slag. Kopplat till kärlek, av olika konstellationer. Att man även kan ha ett/flera tidigare liv bakåt och där konstellationen kan ha varit en helt annan än vad den är just idag. Dvs ni kan ha varit syskon, mor, dotter, fader, kärlekspar osv. Och att ni känner sån stark samhörighet till varandra idag oavset, vilket det än är, era själar känner sig så hemma med varandra. M e n det har skett saker i dessa tidigare liv som orsakat skada och även i detta liv. Vilket Kan ha med gamla ekonomiska problem att göra, även kärlek, djur, mm.

Och att dagens situation idag, dels kan handla om boende, hur man bor, var man bor, olika värderingar, olika mål, att man känner att det tyvärr bara finns en väg att gå just nu. Och genom att hitta en lösning kring boendet verkar vara mest gynnsamma för båda två. Kanske behöver man finna en temporär lösning till de man funnit något annat, kanske har man blivit eller blir ”bostadslös”, det behöver inte betyda bostadslös att hamna på gatan utan att man behöver en paus från sin ev sambo… Av olika anledningar. Vad gäller Kärlek så känns det som sagt som det är det mest centrala och aktuella. Och då menar jag oavsett det rör sig om kärlek mellan familjemedlemmar eller kärlek som för kärlekspar. Det finns massor av kärlek här mellan parterna upplever jag, men att det är något på hemmaplan, något som har skett som liksom rubbar och har rubbat en grundsten, som man står på. Det har skapat turbulens, ställt saker på sin spets, skapat spretiga energier, olika vägar i livet, där kanske någon av parterna inte riktigt vetat eller vet vilken väg man ska välja att ta i livet. Ja det innebär och har inneburit en både inre och yttre resa. Dels att arbeta med oläkta gamla sår i sig själv.. och som i sin tur skapat gamla mönster och beteenden i sitt sätt att vara, leva, beteenden, i sina livsval, och som skapar och har skapat konsekvenser genom livet på olika vis. (Då Inte bara för dig själv utan även de omkring dig) men det kanske man vägrar att ta till sig. Det ä r något man behöver/bör titta på.

Lyssna på låten: ”i Will love again-Lars Fabian” där finns budskap att hämta…

https://spotify.link/H8H45vmhBCb

Jätte kraftfullt budskap, blev lite ledsen när jag känner in den, (inte mina egna känslor! Men du som ska ha den kommer kunna relatera direkt!)

Som sagt, mycket kraftfulla känslor, emotioner, tankar, passion, kärlek, och kanske t o m har man emellanåt Som en så kallad ”hatkärlek” till varandra. Man ”kan inte” leva med varandra, eller rättare sagt, man har svårigheter här att klara av det, och samtidigt går det inte heller att leva utan. Hur man än gör så slits hjärtat i bitar. Upplever att en av parterna framförallt känner att man har missbrukat saker såsom förtroende, sina chanser, sättet att kommunicera mm. Och de man gör, de man väljer, det sätt man agerar på liksom tar kol på allt. Det dödar även passionen och kärleken som fanns/finns. (Även om den fortfarande innerst inne finns där).. men känslan är annorlunda som att den inte finns där. Till slut får Hat, ilska, svek, frustration övertag.. och blir ett försvar istället för att kunna skydda sig själv. (Vilket på ett sätt är förståeligt). Den som ”gör de dåliga valen så att säga”, kan agera väldigt barnsligt och kan också vara mer omogen i sitt beteende men också fysiskt vara mycket yngre.

Den närmaste tiden här så väntar man på att ta emot besked, information, brev, skvaller, som riktigt får en att känna att saker ställs på sin spets. Åtminstone är man inställd på detta. T ex kan man förbereda sig på att få ett besked som riktigt ger en känslan av en kniv i hjärtat., och där man sticker hål på bubblan. Och även om det gör fruktanvärt ont, så kan det på ett sätt kännas som att det blir en form av befrielse genom att få slut på ”lidandet”. Samtidigt konstaterar man att det här inte är vad man varken vill eller behöver ha i sitt liv, När det faktiskt finns ett helt liv av så mycket annat bra, möjligheter, andra alternativ, fint, och mer värdefullt och som värderar än själv kanske bättre än ovanstående person kanske faktiskt gör. Och där man även kan få erkännande för allt de slit som man gör. Där man kan bli sedd, älskad för den man är.

Det här kan också komma att innebära något som riktigt exploderar, att något raseras i ens liv. Och som man brukar säga. Universum kliver in när man under en alltför lång tid inte har lyssnat samt själv inte har klarat av att förändra en ohållbar situation ensam. Då är det även för ditt högsta bästa. Det kan innebära en tid när mycket är oklart för dig, och det är viktigt att hela tiden ha en plan framåt. Att försonas med dig själv oavsett vad som har skett, och låta bli att skuldbelägga dig själv för de val du gjort bakåt. Det går inte att förändra ändå. En lång resa kan vänta dig… antingen både fysisk och eller mentalt. M e n som kommer göra dig stark och mer rik på livserfarenheter. För att så småningom ge dig mer hälsa, balans och slutligen få dig att förstå att den mest tuffa, tunga och jobbiga del av ditt liv faktiskt är över. På sikt kommer de ge dig mycket mer styrka, frid och framgång. All kärlek och kraft till dig kom ihåg att du klarar precis ALLT. 🩷

Lämna ett svar