Seger ~ 26/7 đŸ€


Seger

En man I 45 Ă„rsĂ„ldern kommer norr i frĂ„n Men kom ihĂ„g att detta Ă€ven kan vara ett av flera element som du har. Han Ă€lskar en kvinna i ca 40-45 Ă„rs Ă„ldern fĂ„r jag till mig och hon kommer frĂ„n vĂ€stra sidan. Åldern Ă€r ju alltid nĂ„gonting som Ă€r en siffra, en ung person kan vara Ă€ldre i sinnet medan en Ă€ldre person kan vara yngre i sitt sinne, sĂ„ att du har med dig det i tanken.

Mannen Ă€r född i luft elementet alternativt sĂ„ har han det hĂ€r som sitt mĂ„ntecken alltsĂ„ följande –  (MĂ„ne i vattuman, MĂ„ne i tvillingarna eller mĂ„ne i vĂ„gen).Det skulle kunna vara en skorpion.

Han funderar mycket över nÄgot som har blivit kristallklart för honom. Upplever att de kÀnns som att mannen Àr en sjÀlsfrÀnde eller tvillingsjÀl till denna kvinna. Hon Àr jordnÀra vÀldigt fokuserad pÄ ekonomi och sin Stabila grund att stÄ pÄ. Hon kÀnns Àven som trygg och framgÄngsrik, Ätminstone vad andra upplever henne som och vad hon förmedlar utÄt. Hon Àr Àven mycket mÄn om sitt yttre och sin kropp. 

Han har en vÀldig prestationsÄngest gentemot henne, dÄ han upplever att han inte kan leva upp till hennes förvÀntningar. Hon kan ha stÀllt vissa ultimatum pÄ honom som gjort att han fÄtt gÄ sin vÀg och det har skapats hinder mellan dem helt enkelt. Det hÀr i sin tur gör att bÄda tvÄ tÀnker för mycket, hon tÀnker pÄ om han nÄgonsin kommer att komma. Och han han tÀnker pÄ om hon tÀnker pÄ honom, Àven om han har gjort rÀtt, om han har tagit rÀtt beslut. Om hur saker hade blivit ifall han valt den andra vÀgen och vice versa. Det finns mycket sorg hÀr. Undan tryckt sorg. Trots att livet FortsÀtter framÄt. 

Han kan vara sĂ„ rĂ€dd sĂ„ rĂ€dd över att bli brĂ€nd, och att han Ă€r en kontrollerande person som ”lider” av ett maktbegĂ€r vilket han vet blir svĂ„rt med denna kvinna. Innerst inne i hjĂ€rtat vet han vad han kĂ€nner och vad han vill, men han vĂ„gar inte. Omgivningen eller en nĂ€ra vĂ€n som Ă€r hans lyssnande öra kan vara den som pĂ„verkar honom, pĂ„ ett negativt sĂ€tt. PĂ„ de viset att den inte lĂ„ter honom sjĂ€lv fĂ„ ta de beslut han vill utan att lĂ„ta sig dömas. 

Han v e t att denna kvinna fÄr honom att mÄ sÄ bra, att hon plockar fram positivitet hos honom. Att det finns en stabilitet och trygghet men att det ocksÄ kan vara svÄrt i relationen pga att han Àr dominant och kontrollerande medan hon Àr dominant delvis kontrollerande kanske men analyserande för att finna sÀkerhet. Och de hÀr kan sÀtta kÀppar i hjulet.

Det finns sann Ă€kta kĂ€rlek hĂ€r, helt klart. För mer Ă€lskad kan du som lĂ€ser detta inte bli. SĂ„ starka Ă€r banden mellan er.. du har funnit den Ă€kta och stora kĂ€rleken. HĂ€r finns en helhet. Det kommer Ă€ven till mig en stark attraktion, tvillingsjĂ€l, och att du mĂ„ste göra ett val. Ni Ă€ r yin och yang ni tvĂ„. Hon om du Ă€r en han som lĂ€ser det hĂ€r, eller han om du Ă€r en kvinna… Ă€r din sjĂ€lsfamilj. Var du Ă€n befinner dig idag, sĂ„ kommer du för resten av ditt liv veta med dig i ditt hjĂ€rta vad du kĂ€nner och de kommer inte att gĂ„ förneka sĂ„ Ă€r det. 

Den koppling som ni har Àr menad. Du kan och du klarar det, om du vill.

hela du kommer att vÀxa sjumilakliv om du bara tillÄter dig att vÄga. Följ din inre röst, för den har försökt lÀnge att visa dig vÀgen. Universum ropar i sina horn frÄn himlen. Det Àr dags att vakna upp! Se hur du vill ha det, bli klar med dig sjÀlv skapa de liv du VILL ha. Se tillbaka pÄ hur du levt ditt liv, ser du ett mönster? Kanske behöver du omvÀrdera allt?

 

Kanske bryta ett ohÀlsosamt beteende och eller mönster, för att kunna följa din inre röst? Se din egen del och slÀppa allt gammalt för att sedan börja vÄrda det du har. Nu Àr det dags att gÄ vidare. BestÀm dig för att segra och du ska segra! 

đŸ€

 

 

3 svar pĂ„ ”Seger ~ 26/7 đŸ€â€

LĂ€mna ett svar