Styrka 20/9-22

STYRKA 

Det är något du behöver idag. Det kan vara av många anledningar. Upplever att detta rör sig om en mor och far samt barn. Kan vara något som har hänt som gör att alla är väldigt ledsna. Många gånger kan du frågat dig själv o m du orkar mer, och hur du har orkat fram till idag?
då ska du påminna dig om att du som vanligt orkar mer än du tror. Och du har gjort detta hela livet.

En mamma kan vara i sorg, frustration, arg, ledsen, uppriven och allt vad som tillkommer här. Dels pga en son eller dotter som inte mår så bra. Det kan vara så att någon ungdom eller barn gett sig ut på farliga upptåg, ger sig ut på impulsstyrda aktiviteter för att uppnå någon form av kick. Utan att överhuvudtaget tänka på konsekvenserna. Vad som än har skett så håll hoppet uppe – kom ihåg att det är det sista som överger dig. Detta barn kan vara påväg åt helt fel håll., vilket skapar

 

Lämna ett svar