Dagens runor 28/2-2022

DEN ÖVERHÄNGANDE GENERELLA KOLLEKTIVA ENERGIN idag handlar om att du ska våga se sanningen i vitögat, att du måste ha ett mål för vart du ska, vart du är på väg. Och att det är så viktigt att du står stark i din kraft för det som du tror på, de du tycker tänker och känner. 

De du behöver läka, de samhället behöver läka är att våga gå in i konflikter men på ett ändå ”konstruktivt” sätt någonstans, där man försöker att mötas, och inte väljer att strida, bråka, tjafsa enbart för konfliktens skull i sig utan då börjar det likna projektion istället. Utan att de faktiskt handlar om att du dels förstår att du har rätt till dina känslor, och också ska säga ditt utan att ha dåligt samvete över det.

Men samtidigt så krävs det mod för att våga göra det. Det här kan dels handla om hela Sverige som är utsatta nu i och med kriget i Ukraina., men också om man befinner sig i någon privat familjekonflikt, konflikt på arbete, myndigheter, skola, osv. Säg stopp om det är så att du inte känner dig respekterad utan mer överkörd. Kan också vara så att du känner dig som ett stort offer, osäker, otrygg i dig själv överlag och inte alls vet vad som komma skall vilket gör att man inte vet hur man ska hantera någonting just nu. I de fallet kan de vara klokt att stanna upp och fundera över vad man verkligen vill och känner innerst inne? Blir du pressad till de yttersta, vem blir pressad och i så fall varför? För någon/några kan saker kännas väldigt ”nattsvart” rent ut sagt av olika anledningar. Det lönar sig verkligen att ”slåss och stå upp för det du tror på”. Men innan man agerar bör man vara överens med sig själv om varför man agerar. Så inga beslut tas och sker i affekt. Och är det så att du verkligen känner att andra människor, myndigheter, instanser,  manipulerar dig och fullständigt kör över dig rent ut sagt? Medan din kropp skriker att något är helt fel för att det inte känns bra, men kanske kan man inte riktigt svara på varför. Ibland är det bara så. Eller att du vet inom dig att det är något som inte stämmer med någon eller något, som att det inte finns rent mjöl i påsen för att de sker saker ”bakom kulisserna” som man brukar säga. Bara de att vissa saker, beteenden, olika psykiska påfrestningar mm är supersvåra att kunna bevisa och riktigt ta på emellanåt! Då är faktiskt det bästa bara att lita på ditt inre, luta dig tillbaka (oavsett vad som sägs, eller vad som hotas med.) Det är helt enkelt bara så att du då bör ha is i magen… för allt kommer snart att falla på plats. Du är sårbar, särskilt när andra individer inte alls bryr sig om dina eller andras behov utan enbart agerar för egen vinning och än mindre respekterar huruvida de utnyttjar din sårbarhet. En del göra detta medvetet andra omedvetet. Se upp!

Släpp taget om Det människor omkring dig som är ännu svagare än dig, men o m du känner att du klarar det så försvarar du även dem – stå upp för dem, bit i från. Det som är rätt och riktigt – de du känner är fel, och så länge du du gör ditt bästa i att slåss för rättvisa överhuvudtaget så kommer du att ha beskydd. Det som du man däremot bör lägga fokuset på är sin eventuella självdestruktiva sida. Börja titta på den, erkänna den för sig själv, arbeta med den, och vända den. Man kan behöva söka professionell hjälp till en början då de kanske inte finns verktyg för att klara av att ensam ta sig ur detta mönster. Man kan bära på inre självdestruktiva tendenser som du måste övervinna. Som överdriven rädsla, ångestattacker, dödsångest, känslor av otillräcklighet, prestationsångest, mindervärdeskomplex, mm. Och för att bryta detta som sagt behövs professionell hjälp är det jag får till mig. Därför att detta har förmörkat ens tillvaro ordentligt. Genom ens nedbrytande och förgörande krafter. Vilket dödar hela tillvaron på sikt. De kan omformas och bli något positivt om man fattar viktiga livsbeslut! 

Trots att du kanske inte tror att du har någon styrka när du möter allt jobbigt som motgångar och Kritik så ska du veta att du aldrig kommer att knäckas. Tänk att kris betyder utveckling som förr eller senare leder till något positivt. Och tänk även på att förändringar kan ske stegvis och på så vis blir de mindre skrämmande att kunna lämna de gamla bakom sig.

Det här upplever jag handlar om just kriget på jorden som kan komma leda till ett tredje världskrig som man pratar om idag på nyheterna, och att de finns negativa gamla energier ur de förflutna som kommer upp till ytan på nytt. Som i Ryssland, Ukraina… att de handlar om trygghet, arv. Att man vill ha just detta, och att bygga.. samt att de ligger långt bakåt sen urminnes tider som tidigare liv. Men när de inte blir som man tänkt sig så händer de som inte får ske. Om man vårdar sitt arv blir en med tiden rik.. på upplevelser, erfarenheter, självinsikter eller ägodelar. Ex. I detta fall nu så behöver man försöka identifiera vilken del av tillvaron det gäller att sätta in motåtgärder här. och allt det här påverkar all människors psykiska som fysiska mående.. i olika drag. Sänder kärlek till er alla. Var rädd om er, vi tar en dag i taget.

 

🌹

 

 

 

Lämna ett svar