Skapande 27/2-2022

VAD VILL DU SKAPA?

Sätt igång! Är du osäker? Fundera mera, gå ut i skogen, några av er har ett särskilt band med en Björk därute som ni connectar med. Kanske talar ni till och med detta trädet. Kanske brukar ni få svar av detta trädet. Kanske har ni stunder i livet när ni hamnat i olika vägskäl gått till ett specifikt träd som ni mediterat vid i naturen, och att detta träd har hjälpt er att finna klarhet i saker. T ex då när saker har varit som mest oklara, snurriga, svårt att tyda och gjort att ni har hamnat i stora vägskäl. Står du i ett vägskäl idag? Så är det här ett tydligt tecken på att du ska gå ut i solen och tala med det här trädet för att finna de svaren som du söker. Och är det så att du inte har något specifikt träd då går du bara ut och ber dina guider att leda dig till ett träd som ska hjälpa dig med rätt vägledning framåt i genom din nuvarande situation. Men jag får specifikt till mig att det är en Björk du ska närma dig. För några kan det även handla om att göra en trumresa och få kontakt med sitt sina kraftdjur men ändå just vid detta träd.

En schaman/medicin kvinna kan vara viktig i denna fråga också, där du kan få råd, hjälp vägledning för att hitta rätt. Använd dig även av stenar, kristaller, eventuell amulett som du kan ha. Det här kommer inom kort att hjälpa dig i ditt skapande gällande vad det än handlar om. Någon står i en situation där man är på väg att börja om på nytt, t ex söka nytt jobb, byta bostad, göra något med sin kropp, utseende, lämna en relation eller liknande men något som innebär en ny början.

Och man har nått ett slut när det gäller flera saker. T ex relationer, beteenden, sätt att tänka, arbeta någonstans, mm nu kan man dels ha kommit till en insikt om att livet är till för att njutas och må bra, att det är dags att fullborda något. Så här bestämmer man sig för att lägga den sista pusselbiten på plats så saker blir färdigt. Fullbordat helt enkelt. Du kan fråga dig vad som du har fått nog av och vad du nu vill förändra? Saker i ditt liv kan ha varit tufft under en lång lång tid där du känner nu att det liksom inte finns något mer du kan göra. Att du istället får kämpa i motvind och inga förändringar eller förbättringar sker utan du har gjort allt som står i din makt – utan några vidare skillnader. Vilket såklart kan vara med blandade känslor i hjärtat. Det viktiga är att inte kasta skit på dig själv eller ångra saker du borde ha gjort annorlunda. Utan kanske bara konstatera att saker är som de är. Och nu blicka framåt. Men med magi så kan du nu styra ditt liv, din energi dit du vill. Dvs allt kan bara bli bättre om du bestämmer dig för det om du vill det. Kraften bor inom dig själv, för samtidigt får du full hjälp, kraft, stöttning av dina guider och änglar.

Ta några djupa andetag min vän av lugn för då kan du förändra hela din energi och även ge dig själv kontrollen över vart du befinner dig i livet just nu. Fokusera inåt om så någon minut eller två… fråga själen var du är på väg. Och förstå att du äger din egen kraft. Några av er kan ha kämpat med en obalans i ekonomin under en lång tid, vilket kan vara nog så jobbigt. Och den vändning som sker nu i detta är att du återtar kontrollen här för att balansera upp klirret i kassan – så att du får en mer balanserad ekonomi utan nöd och lidande vilket alla förtjänar! Rättvisa och solidaritet i ditt ekonomiska flöde är på väg, för det finns så det räcker till alla. Med din egen klarhet, fokus tydliga kommunikation, ärlighet gentemot dig själv, och inte minst kunskap så kommer detta blir hur bra som helst.

Sen finns det andra viktiga saker på vägen som du även behöver vara uppmärksam på som lögner och missledande situationer. Här är det superviktigt för dig att du verkligen genomskådar situationer som faktiskt kan vara negativa för dig att vara en del av. De tecken kommer du att få, både genom bilder för ditt inre men också yttre bilder. Då gäller de att verkligen lyssna och känna in vad som försiggår. Du v e t inom dig vad som är bra och inte eftersom du besitter både högre visdom, insikter och frid. Samtidigt får du ständig vägledning via guider som gör allt för att du ska må bra för ditt högsta bästa. Stressen är något du under en lång tid mått dåligt över men denna kommer att dämpas avsevärt om du följer vägledningen.

❤️

Lämna ett svar