Be änglarna om hjälp 24/2-2022

BE ÄNGLARNA OM HJÄLP 

Du är en förtroende ingivande människa som många anförtror sig åt, och många människor även har ögonen på. Och du är en sådan som har vetskap kring mycket, visdom, bred kunskap. Men som även är andlig och kan arbeta som medium, healer, wicca, tarot vägledare eller liknande. Ditt tredje öga kan vara väl så utvecklat så pass att du har ögon här och där även på andra men också för ditt inre där du har koll på vad som sker både här och där. Där du får olika varsel till dig, just för att du har full kontakt med universum, andliga guider, nära och kära på andra sidan. Och ett av dina kraftdjur kan vara påfågeln. Det krävs mod att sätta saker på spel och verkligen köra på det du företar dig , och för att sen strunta blanka tusan i vad andra tycker och tänker om det. Men å andra sidan stärker det ditt självförtroende enormt Och alla människor måste börja någonstans om de haft ett dåligt självförtroende från början. Skulle de vara så att du skulle göra något misstag under vägen så kan du alltid rätta till det och göra om och göra rätt i efterhand. Övning ger färdighet som man brukar säga. Du kommer ju aldrig veta om du inte prövar eller försöker. Eller hur? Ju mer du gör desto mer självsäker kommer du bli. Så småningom när du sen ståtligt spatserar framåt så inspirerar du andra.  Även om de alltid kan finnas andra som triggas av dig så som du är så bör du ha med dig att man inte kan bli älskad av alla. Det viktigaste är att du ska acceptera och älska dig själv som den blomma du är. För du förmedlar en självkänsla och självsäkerhet. Alla kan givetvis alltid fila på självförbättring men dagens fokus ligger i att du ska fokusera på det som är bra hos dig själv. Försök släppa den du tycker att du ”borde” vara, Och älska den du är som sagt. När du accepterar dig själv så som du är Går du från att leva för morgondagen till Att uppskatta idag.

Och så har vi din intuition., den ska du också lita på. För den är helt korrekt. Du behöver inte söka bekräftelse hos andra på att den stämmer. Eller genom att du ska söka råd hos andra hela tiden. Du vet vad som är bäst för dig och din kropp och själ. Gå ut i skogen och meditera. Fråga dig själv vad du behöver, och lyssna! Lyssna på den inre vägledning som kommer till dig. När kroppen ger dig en magreaktion så hedra den och var stolt. Du har svaret inom dig och det är att lita på dig själv. Allt du behöver finns redan inom dig. Du kan inte hela tiden tillgodose alla andras behov det är omöjligt. Hela du hamnar i fullständig obalans och kroppen din säger ifrån. För några genom sjukdomar. Kopplat till navelchakrat urinvägar, urinblåsa, livmoder, prostata, äggledare, mm.
För när du ständigt fokuserar på att leva upp till andras förväntningar och inte prioriterar egentid åt dig själv så drar du ner dig själv. Blir så att du höjer andras standarder och sänker din egen. En del förväntar sig till slut att du ska finnas där på ett visst sätt Så fort de knäpper med fingrarna, de liksom finner trygghet i likhet. Medans du är något helt annat. Du är ljuv musik.. Du är någonting stort som är tänkt för något större. Vilket blir så att du krymper dig själv för att passa in och bli godkänd åt någon annan. Sluta upp med sätta dina egna behov åt sidan för att behaga! Du måste få vara ditt magnifika jag helt enkelt!

Man brukar ju säga att det kommer någonting gott ur de ”onda & dåliga”. Eller de finns en mening med allt som sker. Och därav ska du oavsett vad som sker i ditt liv just nu, uppmärksamma de tecken som kommer i din väg. För att det är välsignelser till dig. För att du ska transformeras, växa, pushas i rätt riktning. För att du ska vakna till liv och förstå att där du är och befinner dig just nu är ett ”Wake up call”. Kanske har du en förmåga att klaga och gnälla på saker dagarna i ända. Över sådant som du inte har? Istället för att faktiskt se till de du har? Och vara tacksam över det. Meningen är att du ska tacka för det. Tacka snarare än att du ska klaga vilket vi alla glömmer bort för att de vi lever i ständigt blir så självklart. Men om du fokuserar på dina välsignelser och det du har då kommer du på automatik att få fler saker att vara tacksam över och än fler välsignelser som träder in i ditt liv. Så fråga dig själv vad du är tacksam över? Dela detta sedan med de dina.

Var närvarande, med dig själv, din familj, dina husdjur. Det är den finaste och absolut största gåva du kan ge någon. De är värt mer än något annat. Det är något som sker i livet just nu, Denna dag, i detta nu. Något stort. Något triggande. Något som betyder något stort. Ont som gott. Därav ska du förankra dig i här och nu och ge Allt. Lägg märke till detaljerna och drick sötman.. Våga vara närvarande. 
Vad säger din kropp? Lyssna på vad den säger. Det spelar ingen roll hur dåligt du mår, för din kropp arbetar ständigt för Dina vägnar för att skapa hälsa och vitalitet. Möt kroppen halvvägs Genom dess meddelanden och signaler som den faktiskt sänder till dig. Oavsett om den skriker eller viskar.. Ignorera inte vad du hör. Säger den att du ska sova, äta, vila, promenera, vara ensam? Vad det en är så ta den på allvar. Den säger inte detta för att det är kul, den säger detta för att den behöver det. Den vill endast ditt bästa och ingenting annat! Struntar du i det här en kort tid så kan de gå an vilket du märkt säkert. Men var så säker att universum kommer sinomtid att kliva in och agera om du fortsätter att köra utan att lyssna! 

och att känna medkänsla för allt och alla som sker runtom i världen just nu. Men även de du har omkring dig. De du ger ut får du tillbaka. Medkänsla är när hjärtat slår i alla spirituella övningar. Friden du söker kommer från friden du skapar, inifrån dig själv. Utöka därför din medkänsla för ALLA varelser, djur, människor, som finns på jorden idag. Inkl dig själv. Alla tjänar på att vara snälla, inkl de jävlar som skapar krig.. Må alla varelser vara lyckliga och fria från de skit som sker just nu. Kanske bedövar du dig själv och kroppen med tröstätande eller svältande? Gör inte det snälla, var snäll mot dig själv. Är hälsosamt och försök tänka på vad du stoppar i dig, visa dig själv att kroppen är viktig. 

Ge varandra utrymme, Dvs alla olika individer. Ibland är det svårt svårt att göra detta när det inte finns tillräckligt med utrymme. Här är det bra att ta ett steg tillbaka för att skapa autentiska konversationer. Kan vara så att man behöver rådgöra, prata med en terapeut för att få guidning genom något känslomässigt Tufft som man genomgår. (Krig, skilsmässa, kris i alla dess former, död, t ex.) för att kunna få verktyg i hur man ska kunna kommunicera på ett Sunt och konstruktivt sätt. Vad det än är, så behöver man ta steg bakåt och inte försöka lösa någon situation. Alls. Det kommer endast göra allt ännu värre. Dvs om man närmar sig en kaosartad situation, kommer de kunna liknas med ett enda upplösningstillstånd.

Det som sker just nu är Läkning. Globalt. Du är under läkning. Vad du än går i genom just nu.
Och läkning sker alla årstider i olika former. Stort som smått, brett som smalt. Det är inte heller något som kan påskyndas på något sett, än mindre påtvingas eller ske per schema. Därför förbannar vi ofta fröna som inte slagit rot Utan att förstå att det inte är deras tid ÄN. De behövs solljus, vatten, kärlek, Omvårdnad.. osv. Och att mobba varandra eller oss själva förhindrar och blockerar all typ av en förnyelse. Dessutom i bland så är helandet i sig som vi fokuserar på inte själva helandet som äger rum. Utan de pågår en mycket djupare läkning än så. Så ha tålamod älskade du, du läker, jorden läker, allt läker men det tar tid.  Sist men inte minst ha tillit. 

❤️

 

 

 

 

Lämna ett svar