Var en naturlig skönhet 23/2-2022

VAR EN NATURLIG SKÖNHET!

Idag är en dag då du ska ta en promenad ute i den friska luften, känna doften av naturen, krama träd, luta mot träd, stanna upp och stå och beundra de landskap du har omkring dig. Blunda, andas, önska, låt all sorg, ilska, frustration, skuld, skam, bara få rinna ner till moderjord. Kanske möter du någon fågel som har ett specifikt budskap till dig? Ställ dig frågan inåt v a d denna fågel vill säga. Något som har med ditt självvärde att göra, att det är dags för dig att stanna upp och vänta in dig själv. De känslomässiga kaos, berg du kan uppleva kan vara människor från ditt yttre, omständigheter som påverkar dig negativt. Och som du tillåter dig själv att påverkas av. Du behöver sätta upp beskydd runt dig själv, särskilt gentemot energitjuvar, och allt sådant som skäl din energi. Din kropp är värdefull och det behöver du bli medveten om. Därav är det såååå viktigt att du hela tiden väljer vägar, tillfällen, relationer etc som gör gott i din själ för då gör de även gott i din kropp. Sätt gränser för allt som inte längre är du, eller som du verkligen vet och känner i hela kroppen att du inte mår bra av. Är det så att du tidigare aldrig lärt dig att älska dig själv, då är det dags att aktivt börja jobba för detta. Älska dig själv! Älska din kropp! Hela ditt väsen! Älska dig som den du är! Du är värd all kärlek, kraft, du förtjänar att må bra, ha de gott. Nöj dig inte med mindre..

All kärlek du bär inom dig kanske du tidigare valt att lägga locket på därför att du är så fruktansvärt rädd för att bli sårad, illa behandlad. Då kan du ha byggt upp murar runt  ditt hjärta för att skydda dig själv och detta även gentemot en eventuell kärlek, partner, make, maka, barn, föräldrar osv. Skydda dig från att släppa in kärlek, likväl som att våga visa och ge ut kärlek. Vilket i grund och botten inte är ditt fel utan du har blivit formad och präglad av livet. Lägg ingen skuld på dig själv över hur saker kunnat varit annorlunda om du gjort si eller så.. eller vad du ”borde göra”. Utan våga vara sårbar, våga säga som du känner, vad det än gäller till vem det än är, våga ge ut din kärlek och våga ta emot. Fira den kärlek som du faktiskt känner istället, var stolt och förstå att kärlek är något fint, vackert.

Likadant om du har en partner så våga visa ditt innersta, öppna upp. När du vårdar kärleken så Blir bandet mellan er starkare. Då skapas djupare tillit, intimitet och vänskap. De är lätt att många gånger Ta varandra för givet och låta allt gå på högvarv. Så gör något annorlunda, något speciellt men samtidigt något som är spontant. Är det så att du är på jakt efter din själsfrände? Då är de läge att ta dig ut på dejt I någon form. Ju roligare sådan och ju gladare du är ju mer ansluten är du i förhållande till dig själv och desto mer attraktiv blir du för andra runtomkring dig.

Sen är de viktigt också att du taggar ner ett par hekto, vilar, mediterar, och försöker lyssna inåt. När de känns som att världen Bara snurrar runt utan kontroll så kan de vara lätt att Bli överväldigad av allt. Och då för att kunna stanna upp så är det klokt att meditera. Tillfälle att göra detta på är på morgonen då ditt sinne är som mest alert och du är som mest pigg. Intala dig själv att det inte ”brinner” någonstans, att allt är lugnt, att du kan andas. I Slutet av dagen så bryr du dig inte lika mycket om dina ”att göra listor”, utan Då kanske allt kommer i kapp att du skulle ha vågat just älskat mer, tagit emot kärlek mer, levt mer, fått leva i frid. De här kan skapa en väldig massa känslor inom dig. Vänta inte mer nu med att sakta in och lyssna till vad själen vill säga dig.

Du behöver verkligen ge dig själv och ditt inre Näring. Göda dig med sådant som själen mår bra av återigen.  Är det så att du har använt mat sista tiden för att bedöva något inom dig? Istället för att just låta kroppen få näring? Var ärlig mot dig själv och bryt detta mönster idag bums på en gång. Visa dina celler Att du bryr dig om dig själv och välj hälsosam mat gjord med kärlek. Är grönsaker, gör egen juice, och på så vis kommer du få en längre livslängd.

I grund och botten så handlar de här om att vara sann mot både dig själv och andra. Att tala sanning, att inte gömma dig bakom annat. Kommunicera med integritet. Kanske är det så att det är någon speciell person som du behöver möta på samma våglängd. Att ni är i osynk nu. När du säger att du mår bra, menar du det då? Sväljer du dina behov av den anledningen att du inte vill skapa kaos? När du döljer sanningen så blir saker destruktivt till slut. Agera därför med integritet och säg som det är, vad är de du bär på inom dig. Oavsett om ärlighet emellanåt kan innebära obehag, oro, stress och ångest. Men det är värt detta för att du ska kunna få din långsiktiga frid & lycka. 

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: