Dagens budskap 25/8-22

 

DIN SKUGGA 

(VARNING FÖR STARKT BUDSKAP!)

Idag ska du ta med dig att det finns någon därute som har en skugga som just nu ”skuggar” dig ordentligt. Dvs ditt ”skuggjag”. Allt är kopplat till dina dennes relationer. Man kan känna sig hjälplös, och att saker känns hopplöst. Många rädslor och oro finns anknutet hit idag. Det finns någonting som försöker binda dig till ”det”. Antingen binda dig till droger, alkohol, spel, sex, destruktiva relationer mm.
Och det verkar som att det finns en del konflikter – inre som yttre. Rädsla kan alltså ha blivit en ”syndabock” som man har sett ut för att smärtan inuti en gör så ont. Då letar och finner man syndabockar. Någon kan drivas av helt fel energier som har kommit in i ens aura/hem. Det som kan kännas tungt och dåligt lägger man skuld på sig själv över. kan bära frågor som

– Vad har jag gjort för fel?
– Vad är det som är så galet?

och för någon så kommer här en uppmaning om att du ska skriva brev kontakta någon viktig person för dig själv som det finns en konflikt med. Antingen i de förflutna eller pågående.

Det finns ett hemligt djupt mörker inom dig (eller denna person) som du man skapade för att kunna göra av alla rädslor och tunga saker. Som att stoppa de i ett fack.. allt sånt som skrämmer dig. Ilska, våld, hämnd, svek, besvikelser, självförakt, undertryckt sexualitet.. trauman t ex. Du kan straffa dig för saker som inte är ditt fel fastän du tror det. Alt lagra drömmar och önskningar som du aldrig tror är möjliga. Din skugga är en del av dig som inte gör annat än vill bli omhändertagen & älskad.
Kanske försöker du skada dig, på olika sätt genom att knyta an till De jag nämnde ovan.

Var försiktig!!!

Det känns som att en osynlig barriär blockerar din väg. Irritationer, irritationsmoment eller hinder som kan verkar öka och hotar att överväldiga dig. Ta ett andetag. Du har inte gjort något fel, så det finns ingen anledning att ta en utmaning personligen. Ta ett steg tillbaka för att återfå ett balanserat perspektiv utan reaktioner och lösningar kommer snart att falla in i ditt sinne. Du ska vara stadig i ditt självförtroende. Det finns inget behov av att försvara, motivera eller driva mot någonting. Det här är en tid att anpassa sig till ditt inre centrum.

Du begränsar dig själv nämligen genom att fokusera på sådant som inte fungerar i ditt liv.
Fokusera på det du älskar. Känner du att du famlar omkring i mörkret så ge inte upp! Fortsätt bara! gå framåt och det spelar ingen roll vad som har hänt eller vad du har gjort eller vad någon har låtit göra mot dig. Lägg ditt fokus på de beslut du fattar nu. Vänd en begränsning till din fördel. Du är stark och värdig. Du måste förstå det! 

Ta emot framgång och ta emot komplimanger. Något du har väntat på är väldigt nära. Oavsett om det är ett nytt jobb, en befordran eller början eller slutförandet av ett älskat projekt, du har du alltid vetat att detta skulle hända eftersom du känt det djupt inom dig. Du skördar frukterna av ett väl utfört arbete. Dina idéer, projekt och ansträngningar kommer att locka till sig erkännande. Vad som än händer känns det bra och du kan ta detta som ett tecken på att vara fokuserad och fortsätta. Du är på dina drömmars väg.

🤍

 

Lämna ett svar