Vem är du? – 14/8-2022

 

VEM ÄR DU?

Vem var du i ett tidigare liv?

Dels så var du den där omsorgsfulla, stötande känslomänniskan som alla andra drogs till. Man kunde verkligen känna hur kärleksfull du var. Människor valde att söka alternativ medicin kan man säga hos dig. En snäll Häxa får jag till mig. Du helade och hjälpte andra och andra uppmanade att söka vård hos dig i olika former. Tack vare dina förmågor så var du ”igenkänd”., och hade en god ekonomi. Du kunde säga direkt om någon läkare hade fel diagnosticerat människan.  Där du som sagt kunde läka, heala, på många olika vis. För några kan du även ha levt ihop med en läkande, rik man. Hur som helst var ni båda två synsk. Du såg igenom illusioner, äkta, falskhet mm. Ingen kunde lura dig. Du var mycket envis, intellektuell, energisk som spred kraft och styrka omkring dig.  M e n en del av folket vägrade låta sig bli hjälpta av dig pga att du var just synsk och såg ut att ha ”galna, fantastiska” förmågor, men På ett positivt sätt.

Vad bär du för energi nu?

Idag kan du vara lite på hugget, lite bitsk, lite verbal, konflikt lysten, konfronterande, halv bitter mm. Detta kan göra att människor har svårt för dig då du är snabbtänkt, rapp, intellektuell. Men I grund och botten så kan du tröstäta, ha något självskadebeteende, leva i någon form av missbruk mm pga gamla barndomsminnen som kopplas och härleds till eventuell ångest. Som du inte riktigt heller vet hur du ska hantera. Ibland kan det hända att du omedvetet projicerar ditt egna dåliga mående på de du har runt omkring dig. Vilket inte gör situationen särskilt mycket enklare. För dig är det frågan om använda dig av olika överlevnads strategier. I grunden har du en väldigt skör och sårbar personlighet som bara vill krypa upp i famnen hos de du älskar. Men de kan vara svårt för dig att försöka förändra de dåliga dels som du har i ditt liv, men även dåliga beteenden & vanor. Som exempelvis att du får eller har fått cravings i olika avseenden. Detta blir dock ett måste för dig så att du klarar vardagen. Med andra ord kan människor utifrån känna att du är ganska hårdhudad mm men som bara är en fasad. Någon form av diet bör sättas in, se över dina matvanor, ev rökning, alkoholintag mm. Att du ska göra positiva val i fråga om detta här. Och för att eliminera dina cravings så kan det vara så att du behöver finna ”bra substanser” och byta ut så inte gifter är något du håller kvar i, som rökning tex.

Vem kan du bli?

Någon som väljer ekologisk mat, men även ekologiskt överlag. Du kan bli en dietist som vägleder andra i framtid. Du kan även bli någon som arbetar inom läkarvården i någon form och Som griper in i livshotande tillstånd. Får till mig att flera av er besitter obeskrivliga inre förmågor som skulle kunna handla om alternativ medicin också. Dock så har vi kvacksalveri lagen som bromsar det hela, något. Eftersom att du aldrig får gå ut med att du läker och kan läka  människor till det bättre. Operations sköterska, narkos sköterska. Som är fokuserad på magen. Får nämligen till mig att flera har problem med magen, tarmar, magmun mm och att här kan du om du tänker till hjälpa andra på ett framgångsrikt sätt. Och även att arbeta med självkänsla, självförtroendet vilket också är kopplat till magen om sin tro på dig själv.

❤️‍🩹

Lämna ett svar