Din karma – 12/8-2022

 

KARMISK LEKTION 

Vilken karmisk lektion har du tagit med dig från tidigare liv?

Att kunna förlåta människor i alla typer av relationer. Släkt, som familj, vänner, kärlek. Viljan att kunna förlåta det som skett långt bakåt men även i det här livet. Du kan kämpa med ilska, frustration, besvikelser, svek, sorg gentemot människor som skadat dig på olika sätt. Detta kan göra att du i det här livet utsätts och prövas för alla typer av relationer för att en dag kunna förlåta. Då menar jag förlåta dina eventuella föräldrar som kan orsakat dig skada, dina barn, din partner, dina vänner mm. Summan av detta kan nu vara så att du inte tycker dig vara värd respekt, kärlek, lojalitet. Och av den anledningen hamnar du och lever kvar på en låg vibration, samt attraherar in likasinnade människor som klöser sig fast i dig på ett sätt som gör dig oförmögen att kunna växa och höja din vibration. Du kan kämpa med skuld, skam, där du slår på dig själv över allt möjligt som egentligen inte ens är befogat. Utan det är de andra människorna som får dig att känna så, tro så, genom deras sätt att behandla dig. Men du bör förlåta, för att kunna växa.

Förlåta de som skadat dig, förlåta dig själv för diverse val du har gjort och gör, förlåta allt som går att förlåta – därför att det förgiftar din aura och hälsan både psykiskt och fysiskt. Var villig att förlåta dig själv och andra i utbyte mot vad du verkligen vill ha i ditt liv.. FRED & HÄLSA.
Du kanske har mött och möter Verbala/ice verbala människor, partners som är barnsliga i sitt sätt att vara. Med det sagt så skulle de kunna vara så att dessa människor har mycket obearbetat inom sig sedan de var barnsben. De kan vara väldigt självupptagna, egoistiska, och mer eller mindre ha stannat av i deras utveckling. Låt säga att de varit med om traumatiska händelser tidigare i livet och även i tidigare liv, vilket har gjort att de avstannat deras växande som individer på olika sätt., de har stannat där de befann sig i ålder då när ett trauma inträffade. Pga detta kan de vara missunnsamma, elaka, mm gentemot dig av den anledning att det inte vet något annat. Rafael är med dig för att hjälpa dig öppna upp en väg av ren äkta genuin kärlek. Att endast sådana relationer ska komma in i ditt liv.

Hur kan du släppa taget om den på ett sätt som faktiskt hjälper dig?

Genom att rena dig själv, med en flera riktiga detox metoder. Rena ditt hem (städa, damma, rensa, sortera, slänga), genom att bryta dina vardagliga vanor som inte alls är bra för dig. Genom att vädra dagligen, dra upp persienner/gardiner, genom att göra sådant du inte alls är van vid, genom att använda dig av reningskurer. Visualisera hur du gör dig av med ALLT gammalt. Förlåta bakåt och berätta för dig själv att du gjort det bästa du kunnat förut oavsett situation, oavsett relation utifrån din bästa förmåga. Genom att sluta upp och skuldbelägga dig själv, tänka att du vänder blad och river de sidor som fanns dessförinnan. Föreställa dig att du skriver om historien om dig och ditt liv. Tänk även på att där du är idag så har du dina livserfarenheter att tacka för. Tack vare allt du varit med om. Annars hade du inte varit den du är idag.. så det är på gott och ont. Men låt bli att de de onda i de hela.
fokusera på allt positivt, även om det givetvis är svårt. Att bryta ett invant beteende är nästan omöjligt om man inte själv är tusen procent villig att förändra sig själv och sitt beteende.

Kom även ihåg att de andra människor som kommit och gått under livet har gjort det av en anledning. Ställ dig frågan om varför du skulle möta den och den personen. Vad ville vill universum att du ska lära dig av allt? Det finns alltid välsignelser bakom trots att du inte ser det. Sist och inte minst bryt med de som orsakar dig ont. Kapa band med alla de som får dig att må dåligt. Och de som eventuellt får dig att känna dig mindre värd., de tar du tillbaka din makt och kraft från dem så de aldrig mer kan få dig att känna dig så. Skulle du träffa dessa människor då det kan vara svårt att bryta med expartners eller liknande, då visualiserar du dig själv i en rosa bubbla och låter aldrig något annat komma in i ditt fält. Sedan förväntar du dig mirakel – att det kan ske och veta med dig att det sker. Föreställ dig läkning som sker för fullt mellan dig och de som får dig att må dåligt. Och när du kapar band så föreställer du dig ett band som sitter mellan dig och personen i fråga. Sedan tar du (visualiserar i tanken) hur du klipper av detta bandet, eller slår av med ett svärd. På så vis så kan inte personen livnära sig på dig på samma sätt mer. Ibland måste man kapa band flera gånger. Ge inte upp då.
Med en del människor så är det inte särskilt svårt att klippa detta band, medan med andra så kan bandet vara som gummi, som snor, som tuggummi. Och på det här viset så får du ganska tydligt för hur relationen faktiskt tär på dig. Omedvetet.

Hur kommer det här hjälpa dig?

Genom att känna efter i din kropp. Och även ställa dig frågan inför olika situationer, beslut, relationer mm. Hur känns kroppen när du gör si, och vad händer om du gör så. Lyssna hela tiden på hur kroppen svarar dig. Känns den spänd? Känns den lättsam? Får du ont i magen osv. Respektera din kropp och själ. Be även om hjälp när du behöver. Be änglarna kliva in och hjälpa dig med den situation du behöver. Be även om hjälp med att lära dig att släppa taget om respektive situation. Så att du inte mer tillåter allt gnaga inom dig som till slut gör dig sjuk. Du kan! När du gör detta så kommer du ha lärt dig din karmiska läxa/läxor. Nu när du har de med dig i tanken så blir det lättare.

❤️‍🩹

Lämna ett svar