Din framgång – 11/8-2022

DIN FRAMGÅNG 


Vad håller dig tillbaka? 

Dels så verkar det som att du är utomhus alldeles för lite. I form av att magandas, röra dig i naturen, krama träd, lykta på träd, jorda dig, röra på dig överhuvudtaget. Du tar dig från en plats till en annan men utan att dricka vätska (vatten) så mycket som du borde. Vattnet renar hela dig. På alla tänkbara sätt. Och med dig har du Jesus som ger dig gudomlig läkning (healing) kraft för att orka. Det är som att du går på sparlåga hela tiden, eller med ett halvt batteri som läcker ur så att säga. Du blir liksom aldrig fulladdad. Du har även med dig ärkeängeln Rafael som ständigt skjuter till styrka, kraft, mod,  till att bry dig om hur du tar hand om dig själv. Inte minst hjälper dig för att du ska kunna ta hand om dig själv på absolut bästa sätt. För några handlar det här om att också äta rätt. Äta mat överhuvudtaget och ge kroppen den näring som den behöver. Likaså att hjälpa dig och hålla igång en aptit till all typ av föda. Det kan även innebära att hjälpa dig finna rätt typ av mat. Exempelvis är du vegetarian, men vägrar erkänna detta för dig själv? Så får du stöttning i att bena ut vad som är vad. Varför du inte vill äta kött osv. Du får Hjälp med så många olika saker.


Vad inspirerar dig?

Det kan finnas någon specifik och betydelsefull relation i ditt liv som du själv så gärna vill hjälpa. Du hjälper själv men du stjälper dessvärre i din egen hälsa. Just för att du inte till punkt och pricka tar hand om dig själv. Rafael finns vid dennes sida och stöttar., utifrån vad han kan. Eftersom människan har sin fria vilja. Din oro kan vara så stark att du hela tiden sätter andra i första rummet. Kanske bär du en ständig oro för att något ska hända någon annan? Och att det här upptar så mycket av din egen tid och därmed begränsar din egen framgång på olika plan. Du kan även arbeta inom läkarvården, som psykolog, terapeut, coach av olika slag, och som återigen gör att livet och hälsan blir en obalans då du kanske inte får påfyllning från någonstans själv. Får även till mig att någon kan kämpa med en fysisk sjukdom som tar upp din tid. Du vill att Rafael ska hjälpa dig med full vägledning för att kunna nå ut till så många som möjligt. Solljus, du behöver även massor av solljus så du fyller på med massor av D-vitamin. En kropp utan d-vitamin kan göra människan oerhört sjuk? Så de nästintill liknar/påminner om allvarliga sjukdomar. Så för att inte hamna i ett läge där du eller någon annan blir fysiskt sjuk och mår så dåligt så rekommenderar jag att tillföra D-vitamin. Särskilt under höst/vinterhalvåret.


Vilket råd behöver du för att bli framgångsrik? 

Träning i någon form. Där du får lov att röra på kroppen så pass att den blir trött. Det finns flera typer av sporter. Yoga, qigong, styrketräning, powerwalk, pilates, dans mm. Det här gör att kroppen mår bra på ett helt annat sätt än om du är stillasittande. Denna nyckel behöver du hjälp med att finna. För det är nyckeln till din framgång. Detta i sin tur om (vilket jag får till mig att många har!) sömnsvårigheter. Och det kan bero på så många olika faktorer och individuellt för var individ. Man kan kämpa med sömnparalys, nattskräck, jobbiga drömmar etc. Bli väckt hela tiden av allt möjligt. Kanske har du även svårt att slappna av pga olika orosmoment i din vardag. Man kan känna sig otrygg, rädd. Men Rafael är vid din sida för fullt och försöker förmedla lugn, trygghet, beskydd. Att du ska känna detta. Om du däremot antar någon typ av träning så kommer kroppen på automatik att bli tröttare i sig och därmed kommer du att sova djupare. Lycka till! 

❤️‍🩹

Lämna ett svar