Tala om att du är ledsen… 17/7-22

SÄG ATT DU ÄR LEDSEN 

Någon är ledsen., plutt, besviken, sårad i din omgivning. Ja eller också är det du själv? Och jag upplever att det är inom närmaste familj, partner, barn, djur eller liknande. Man kan ha haft en öppen verbal konflikt, eller en konflikt i det tysta. Inte minst en inre konflikt med sig själv. Kärlek mellan två parter är inte alltid lätt. Den ena kan vara väldigt svart och vit, sorgsen och liksom har fastnat i sorg, medans den andra kan pendla friskt upp och ned. Upplever att en av parterna är ärrad på olika vis, och de gäller både utom och inom sig. Kanske framför allt av en relation som står hen varmt om hjärtat.

Kan du känna att du släpar omkring på en massa ånger? Där du inte vet varken ut eller in? Är det så att din relation med sonen eller dottern, sambon, mamma, pappa osv är någon som behöver läkas? Kanske känner ni båda två detta men du vet inte hur och vad du ska säga. 

Svälj din stolthet och berätta precis som du känner. Att du är ledsen över något som skaver mellan er?! Har du dåligt samvete? Bär någon form av skuld? Att be om ursäkt för något är en fin sak att göra för på så vis tar du ansvar.
Föreslå att ni ska dansa tillsammans i köket, ute, på ngn dansbana. El bara dansa inom dig själv. Lyssna på musik, och släpp loss! Känn hur musiken för sig genom hela kroppen. All form av Träning är lika viktigt för ditt välbefinnande som med vad du stoppar i dig och inte. Och som att bearbeta din stress, dina känslor. Dansa helt enkelt ur dig det du känner inom dig.

Ha en fin söndag!
🫶

Lämna ett svar