Änglarnas vägledning 13/7-22

Den överhängande energin idag handlar om att du ska lita på din instinkt & följa ditt hjärta. Du behöver inte vara orolig över din ekonomi & egenförsörjning vilket du troligen har varit ett tag. Så förändringar som kommer idag under dagen är ett eller flera mirakel, vilka du inte trodde skulle inträffa. Men mirakel inträffar faktiskt. Du kommer att få oväntad hjälp. Underbart va? De mirakel som kommer att ske är: att du kommer att ta rätt beslut i någon fråga, få ekonomiskt hjälp, veta med dig att du aldrig ska ge upp hoppet i någon fråga utan fortsätta kämpa – för de kommer ett kvitto på det idag att det har lönat sig. En gammal kärlek hör av sig, eller en ny kärlek dyker upp på ett eller annat sätt. Detta behöver absolut inte vara fysiskt utan kan ske via Mail, sms, brev, besök osv. Och för några sker en nytändning i kärlek med någon du redan lever ihop med. Meningen här är att kärleken kommer till dig för att faktiskt stanna  föralltid. Sedan kommer någonting komma som en blixt från klarblå himmel där du erbjuds oväntade möjligheter och god tur. Och ikväll när du lägger dig så ska du avsluta/kommer avsluta dagen tillfreds med dig själv och övriga världen. Vad exakt blir en överraskning.

Kanske har du för ett tag oroat dig väldigt mycket över din egen hälsa & eller någon annans? Du behöver oavsett inte göra detta då du har en ängel med dig som råder över medicin & hälsa. I form av att ge dig tankar, känslor, vägledning i olika frågor. Vilket något besked du får kommer att göra så du skiner extra idag, samt sprider glädje till alla du möter.

 

Det finns även en person & eller en situation som du har dåligt Tålamod med och kring.. och som du verkligen behöver anstränga dig åt till att släppa tag om. En del grupper så handlar det här om att släppa taget om en situation i sig – huruvida den utvecklas eller inte. Samt på vilket sätt. Samtidigt ska du  lämna allt åt universum och änglarna. För du, Oavsett vilket datum, eller vilken dag – som du önskar att något ska inträffa, eller på vilket sätt så ska du säga rakt ut vad du vill ha, och hur du vill ha det, Kontra hur du inte vill ha det – det är först då du säger rakt ut vad du vill ha som du kommer att få det. Och högst  Troligt så kommer det att inträffa den 1 a i månaden.. inom 6 mån kom det till mig – dvs senast 1 februari -2023. Får till mig att detta handlar om ett bostadsbyte, en flera kärleksrelationer, renoveringar, som på något sätt kommer bringa lycka. Det du sår & vårdar just nu kommer att bära frukt om några månader.

Men vad du behöver eller bör titta närmare på är en stor karta över universum. Här upplever jag att din själ ropar på dig. Ropar på vad du ska göra. Detta kan visa sig för dig genom drömmar, tankar, känslor mm. Och här ska du då inte ignorera detta. Låt inte rädslor för ogillande stå i vägen för din lycka. Lita alltså på det som kommer till dig. Det är som att du vaknar en dag och bara känner ”ahaa, jag ska resa/flytta till Australien” säger vi. Liksom din själ kallar. Sen att detta innebär djupare och kanske även jobbiga saker som måste genomföras först det måste få gå. Idag kan du gå köpa dig en blomma, bukett eller liknande., då Blommor i olika former: eteriska oljor, fysiska blommor, blomblad, rökelser, rosenvatten mm det kommer att tillföra dig en särskild läkning & glädje idag. Oväntade välsignelser öppnar en dörr som du  trodde var stängd för alltid.

Det du så länge ska lägga fokuset på är att utveckla dina dolda talanger, dina sålda gåvor och förverkliga dina hemliga drömmar. Men det innebär även att sådant som du inte längre vill ha i ditt liv kommer att föras bort, på ett eller annat sätt. Detta för att någon eller något sätter käppar i hjulet för dig för att du ska kunna ta dig framåt. Du ska önska dig det du allra mest av allt vill ha, in och till ditt liv – så kommer även det att uppfyllas. Du förtjänar även och kommer att finna trogen kärlek för alltid. Om det i allt detta betyder att du ska färdas på ensamma eller farliga platser så ska du åkalla ABDIEL, då han kommer att skydda dig. Du är även övervakad när du sover och när du är vaken. 

 Och hur blir resultatet av dagen? Dels så får du styrka till att övervinna dina rädslor och tvivel.  Och behöver samtidigt tystnad och att låta bli stressiga situationer i den mån du bara kan. Så gå ut en stund idag och pröva något som är nytt för dig. Det kan vara så att det är någon person som försvunnit ut ur ditt liv sen en tid tillbaka, eller rentav kanske för en lång tid tillbaka? Har dykt upp i tanken. Och här ligger det en del förtäckt sorg och smärta. Vilken denna smärta kommer att lindras av änglarna.

 

💝

Lämna ett svar