Frigör dig… 19/7-22

Det finns någon därute som känner sig som enhörningen på kortet. Och är just nu väldigt sentimental, skör, nära till gråt, ilska och gud vet att känslor som du bär på inom dig. Du är också ärrad, och kan just nu kämpa med öppna blödande sår. En grupp har fått dessa blödande sår av någon individ i ditt liv. Medan den andra gruppen har fått dessa av allt slit och släp du ständigt kämpar med. Det är alltså dags att återta kontrollen i ditt liv och frigöra dig från något som inte alls är bra. Värk, smärta och eventuella sjukdomar man kan kämpa med, som delvis sitter i hjärtat, i halsen, neråt längs ländryggen och ryggen. En tredje grupp kämpar fysiskt genom att vara den som ska vara alla till lags. Och en fjärde grupp kämpar med ångest, depression, arbete och hemmet. De som lever tillsammans med en partner, fru, man, kan leva i något väldigt destruktivt där den andre behandlar dig som en dörrmatta. För att i nästa stund smeka dig på kinden och bedyra Hens kärlek. Och du dras med i de här känslostormarna då du känner att du älskar den här personen så mycket. Hoppet säger att hen kommer bli bra, snart, lite längre fram. Du måste bara ha tålamod. Den andra gruppen kan dra stort lass hemma, och stort lass på arbetet för att chefen ger dig jobb över öronen.  Och allt detta kan innebära att du inte har mycket tid över till dig själv. Och eftersom att det kanske är svårt att att säga i från så finner du liksom dig i allt. Kroppen din säger stopp! Hör du det?

Tredje gruppen kan sitta fast i en värld av ångest, oro, inre stress, press, tvångsbeteendeproblem. Och som grädde på moset så har du en partner vid din sida som är din ekonomiska trygghet, men du kan även vara någon annans ekonomiska trygghet, vilket gör dig oförmögen att kunna lämna. och detta gör att du sitter i moment 22. Man kan ha mött någon väldigt emotionell person som satt Amors pilar i ditt hjärta. En tid bakåt.. 

Denna person är ingen du kan få bort ur huvudet. Åtminstone inte själen. Medan för någon annan så handlar detta om en karmisk själsfrände. Och då kan du ju knappast släppa taget för att du tänker att det ska vara ni.
Medan de även finns de som är fullt medveten om allt detta. Det kan vara svårt för er att få till egentid i er vardag vilket fråntar tid från er kärlek som behöver vattnas och vårdas. Dels kan din partner ”dyrka” dig så mycket där hen gärna hänger sig kvar ett tag till. Jag får till mig att en av er försöker binda den andre till dig och meningen är att det ska vara rent omöjligt att kunna skiljas från varandra. Det som även kommer till mig är att man sexuellt är helt galna i varandra medan den övriga delarna av tiden kan bråka med varandra. Din partner är inte alltid heller verbalt snäll mot dig så du dras som sagt i ett smeka och slå läge.

Det är klokt att se över din hemsituation, ena stunden. Vet du precis vad du behöver göra och nästa inte alls. Kanske spionerar du på din partner därför att du är säker på att hen träffat någon annan. Det behöver nödvändigtvis inte vara fysiskt utan i tankarna. Och du har eller din partner två personer i ditt liv som du/hen har svårt för att besluta sig för vem man vill närma.

Dock ska du veta att allt kommer att uppdagas förr eller senare. Du och din partner verkar även ha svårt att kommunicera med varandra. Och sexet är det som överlever relationen (när det väl går att få till). Men att närma sig sin partner kan också vara svårt, särskilt om det finns en själsfrände som väntar på en. Vill du leva såhär?
Flera grupper gömmer sig i arbete för att slippa tänka eller kännas vid det hjärtat försöker säga dig. 

🖤

Lämna ett svar