Luftelementet 7/7-22

DAGENS BUDSKAP ~ 7/7-2022

Det finns en situation i ditt liv där du har lite svårt att kunna glädjas åt någon annans framgång. Likväl som du har svårt att kunna riktigt känna medkänsla med någon annan. Kan du känna igen det? Det är viktigt att du arbetar inom dig själv att förlåta. Förlåta dig själv som att förlåta någon annan individ du tycker har orsakat skada på något vis. Medvetet eller omedvetet. Men Oavsett det handlar om en besvikelse allmänt gentemot någon, eller ett val & beslut du tagit tidigare som du ångrar idag. Det går inte att backa bandet bara sådär oavsett. Men du kan närma dig andra med medkänsla avsiktligen. Är det så att där finns en del meningsskiljaktigheter sinsemellan? Där den känner si och du tänker så? Och att du kanske måste ändra ditt eget utgångsläge? Eller rentav förändra hela ditt beteende? Gör inte det. Utan troligen bär du på en del inre frustration över att du inte ”gjorde si”, eller ”gjorde så”. Du kan bära känslomässiga ”gifter” i ditt hjärta av olika skäl. Kanske finns där en förklaring? Våga öppna hjärtat gentemot dig själv och andra. Du bör släppa tag om sådant du tidigare kanske inte kunnat förlåta.

Inom dig så vet vad du ska & behöver göra! det som kommit & kommer till dig är många tankar, känslor mm vilket är sådant du kan och klarar av. Trots att du själv kanske inte tror det! Hela du är en klok människa och faktiskt mycket klokare än du själv förstår. Ta till dig det här. De svar du söker bär du redan svaret på men inombords. Om du känner tvivel min vän så kan du be ärkeängel Uriel om att du ska få tydliga tecken som faktiskt bekräftar dina tankar & idéer. Du kan även få hjälp med att förverkliga de du vill och hur du ska gå vidare. Så den situation som känns förvirrande, otydlig mm just nu behöver klargöras. Du kommer att veta vad du ska göra i nästa steg oavsett för du har ärkeängel Uriel som lyser upp vägen du går på.
Ibland tar saker tid för att det behöver det. Dina drömmar blomstrar hela tiden mycket fortare än du tror. Se bara till att hela tiden underhålla, ge kärlek & näring så ska allt bli bra. Jag får till mig och upplever att alltsamman är kopplat till en själsfrände, tvillingsjäl. Kärleken finns inom dig, runt dig. Lita på det. Sök inte efter den, för det behövs inte! Men när du upprätthåller kärleksfulla tankar & utför kärleksfulla handlingar så drar du till dig och manifesterar kärlek i alla aspekter av ditt liv. Saknar du en andra hälft? Saknar du någon eller längtar du? Till du ska få möta din motpol? Kanske är det så att du just nu behöver bli förälskad i livet i sig i första hand.. Flourit kristall kan du använda dig av då den öppnar upp till kärlek & även närmar dig ÄÄ Chamuel.

 

Zäta 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: