Onsdag 6/7

Denna dag får du ett kvitto på att din styrka är mäktig. Ibland eller väldigt ofta så lönar det sig att strida för din rätt. Här kan det inkomma något form av besked som är både stabilt & starkt. Därför att de tidigare blockeringar du haft på olika vis är nu ur vägen. Det är viktigt att du hela tiden behöver ha ett positivt flöde i energierna för att nå dit du önskar. Låt bli att kontrollera saker för att saker ska bli som du vill. Kan även vara så att du i morgon behöver vara  stark på något annat plan när det gäller ett/flera barn. Dina barn el någon annans. Någon kan bli sjuk, någon kan göra sig illa, som sagt ett besked kan komma kring ett barn, som har mycket kraft i sig. Kanske har man under en tid väntat på något svar, besked. 

Torsdag 7/7

Denna dag är det läge att nu börjar blicka framåt. För när saker är & har varit tunga så gör du bäst i att skapa olika mål som sagt. Veta med dig att allt har sitt slut och sedan påbörjas en ny cykel påbörjas. Den känslan som du förhoppningsvis ska känna är din alldeles egen att göra vad du vill  med. För Den tar dig framåt. Här kan du som sagt drömt och tänkt och om du arbetar med energierna i rätt riktning så har du med dig universum på din sida, och universum levererar så att något du önskar länge ska manifesteras.  Utan krav och måsten och hjärtat fullt av kärlek så kan du vara fri som vinden. Finns det något du vill frigöra dig från? Så gott du förmår? Väck de vilda i dig.

Fredag 8/7

Här är det något på hemma plan, kopplat till ensamförsörjning som arbete som du får en bekräftelse på att saker är på gång. Framstegen på olika vis. Det kan vara kring egentligen vad som helst. Du kan få känna att du har presterat för en liten stund och samtidigt veta att du är på rätt väg. Kanske tar du ett beslut denna dag, eller står inför ett beslut som får dig att vackla en del. Oavsett så är du på väg. Tålamod bara. 

Lördag 9/7

För någon kan de ligga en del sorg denna dag, där man känner att kroppen och knoppen är så slut, och skriker efter att få vila. Det eventuella beslutet som man tar dagen innan /överväger att ta, kan resultera i negativa känslor i förhållande till en annan människa, partner, vän osv. Vilket kan leda till Ångest, oro stress. Någon Besvikelse kan dyka upp. Ditt behov kan vara väldigt stort just nu då kroppen försöker säga det. Kan även röra sig om att ekonomin är pressad men att denna dag så återhämtar sig ekonomin. 


Söndag 10/7 

Ibland kan livet göra ont och du vet inte alltid varför, eller hur smärtan ska avta. Övergå till något fint och positivt. Någon kan varit på/haft fest på onsdagen som nu gjort att man är bakfull och har ångest. Medan en annan denna dag är ledsen och väljer att ta till alkohol som skydd. Dessvärre ska du komma ihåg att vara tacksam för allt du faktiskt har i ditt liv, snarare än det du inte har. När du känner tacksamhet då gör den dig mer tacksam & rikare. Tacksamhet ger ännu mer att vara tacksam över.

Måndag 11/7

Man kan man komma till en insikt Att det är något som plötsligt vaknar till liv. Projekt i olika former kan påbörjas, idéer & inspiration som kommer på löpande band. Kanske börjar någon rida denna dag på ridskola. Och de kan finnas en betydelsefull person i ditt liv som du också är väldigt nära. Dock finns det saker som behöver läkas helt klart. Det kan röra sig om kärlek här. Men även ett barn till någon som man har en speciell relation med och de dina kanske behöver man ändra sitt tankesätt så man hela tiden har en positiv inställning till saker än en negativ sådan.

Tisdag 12/7

Denna dag är det kärlek på listan. Kanske extra pussar, kramar, passion & sex för någon. Det traggliga som varit eller är verkar ändå vara en stark relation med starka band mellan parterna. ”Amor vincit omnia” – kärleken övervinner allt. Genom att vara kärleksfull i dina gester, handlingar etc ges de fina energier som faktiskt vill hjälpa dig fram i livet. Du och en partner, och ett ex, du ett barn, eller du och en förälder har och bär äkta kärlek sinsemellan. Man kan upptäcka att detta faktiskt ger ringar på vattnet oavsett vad dagen i övrigt handlar om. Man kan ha brist på tillit till någon i fråga eller tillit till livet överlag. Svek, besvikelser bakåt kan ligga till grund. Din intuition magkänsla är det du ska lyssna på – för att hamna på rätt väg. Kanske har man alltid sagt att kärleken övervinner allt, och kanske inte. Det beror ju även på hur mycket man själv dels älskar dig själv men även beredd att offra.

Onsdag 13/7

Dina guider & änglar försöker visa dig att de hjälper dig. Men genom att sända ut tankar, idéer, dofter, smaker, tankar så vill de ge dig vägledning i hur du ska ta dig framåt. Kan vara en specifik person som är till hjälp för dig. Så vad du än får för tankar och känslor till dig så kan det just vara meningen att leda dig åt rätt håll. Något du frågat & funderar kring en situation, person så funderar du kring om något är sant el om det inte alls stämmer. Då är budskapet att du är helt rätt ute, att de är något du bör vara sann mot dig själv i. Oavsett så kommer en sanning att uppdagas. Var så säker på det, och det verkar röra sig om en väldigt läkande energi. 

Önskar er en fin vecka! 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: