Höj ditt glas 5/7-2022

DU SKA HÖJA DITT GLAS

Den generella/kollektiva/globala överhängande energin för dagen handlar just om det. Tänk på hur mycket det finns i ditt liv att fira, tänk också på hur fantastiskt det är att just du är en själ Med en kropp som får uppleva äventyret att ens existera,. Fråga dig själv vad du ska fira och skåla för idag!

Förändringar som kan ske idag är att du kan behöva stå upp för dig själv, någon annan, försvara saker, dig själv, i olika situationer. Vilket tär enormt på din självkänsla & ditt självförtroende. Men genom att du tillåter dig vara ganska återhållsam, inte slänga dig in i något, utan alltid fundera kring saker etc först innan du beslutar dig för något, då blir det även svårt för andra att lyckas manipulera dig överhuvudtaget. Kanske är det även någon i din omgivning som du behöver styrka till för att orka? Eller någon annan kanske där du känner att du behöver dela med dig av till, din energi.

Något som behöver läkas och tittas på är just att det finns en individ framför allt, men kan vara flera också som skapar blockeringar i ditt liv överlag. Här kan det bli knepigt – och Då är det dax att sopa rent ditt hem, dina relationer, situationer & människor. Gör dig liksom av med sådant skräp som bara tar så mycket av dig. När du gör det så kommer automatiskt nya fräscha energier att komma in! Kan även vara så att du behöver stå upp för dig själv eller i det som du tror på. Men De utmaningar du möter idag är ändå utvecklande.

Vad bör du släppa taget om? Ja, Att tillåta dig själv få segla i medvind, att få ha medvind i livet.. bara Det är en härlig känsla. Men för att du ska få det så kan du behöva uppmärksamma VAD & VEM som orsakar dina blockeringar. Ibland kan det faktiskt också vara så att det inte är någon annans fel heller, utan dina egna mentala inställningar & sår. Man brukar ju säga att Är det rätt så är och går saker lätt, men är det fel så är det inte lätt, och inte heller rätt. Det märker du genom att titta på vilka delar av livet som har flöde respektive vilka områden som inte har det. Och om så är fallet så är det dags att ta en chans och bara våga satsa, på det ena eller de andra. Och Så länge det känns bra i hjärtat så är det allt annat än en onödig erfarenhet. Hur det än blir i slutänden men som sagt. Kom bara ihåg att känns det fel då är det fel.. oftast! Så till vida de inte handlar om ditt eget ego som vill förstöra & inte låta dig va lycklig och må bra.

Var bör du lägga din energi & fokus på? Klokt att släppa taget om är alla måsten. Utan du behöver vila & koppla av för att samtidigt sysselsätta dig med upplyftande aktiviteter och som ger dig den återhämtningen du behöver. När du har roligt, skrattar, mår gott så fyller de på ditt väsen och laddar om batterierna avsevärt än om du inte gjort det. Finns det något du längtar efter? Och hur i så fall kan du själv gå tillväga för att kunna förverkliga det? Stort som smått startar alltid med hur din egen drivkraft är mot det mål du vill uppnå.

Skutta fram genom dagen och tacka din lyckliga stjärna som för med sig turen på din sida. Det kommer i det fallet lyckosamma energier som omger dig och de du är involverad i. Ha en fin dag!  

NAMASTE Zäta

Lämna ett svar