Fredagens budskap 8/7-22

Förändringar som kan dyka upp idag 

Godmorgon mina vänner! Idag så kan det dyka upp förändringar hastigt under dagen där du kan bli lite ställd på pottkanten av ren förvåning. Det kan komma en situation på något sätt som gör att du behöver ta beslut om huruvida du ska just agera eller inte. Men budskapet ÄR att du ska agera och inte tveka. Plötsligt så kan du ges möjlighet till något du inte alls trodde var möjligt. Vilket kan röra sig om alltifrån att tacka ja till en bostad, till att säga upp dig från ett arbete, att du fått vägledning till dig flera gånger genom tankar men som du nu blir osäker i hur du ska göra. Någonstans inom dig har du svaret – vad du ska göra. Så vänta inte utan kör! För oavsett vad det än rör sig om så kommer inte dina drömmar att förverkligas av sig självt! Försök bara vara fokuserad på det du vill uppnå.

Vad behöver läkas?

Kan ju vara så att du funderat hål i huvudet på dig själv och tvekar på om det är rätt tidpunkt just nu.. att dina rädslor styr dig, och eventuell oro då det för några faktiskt rör sig om att kliva utanför det som är tryggt för dig. Man kanske skyller på den ena och det andra. Hittar bortförklaringar och ursäkter överallt till allt. Någon annan har väntat in rätt tidpunkt som menar på att du ska agera men inte riktigt riktigt än. Det betyder alltså inte ett nej och inte heller ja., bara inte just nu utan lite senare. En händelse du befinner dig i eller hamnar i idag som sagt vill vägleda dig i att om 7 dagar är det mer rätt.

Vad bör du släppa taget om?

Den 12-13 juli är det dags.. dvs här är det läge att kompromissa, mötas på mitten, mötas halvvägs. Ska du sälja något, köpa något, förhandla på något sätt? Det kan alltså bli läge att fundera en och två gånger. Ge dig själv lite tid att fundera över vad som är viktigt för dig och inte. Fundera även vilka områden som du skulle kunna tänka dig att ändra dig på. Sträva efter att alla blir vinnare.. försök också vara öppen för att vilja samarbeta så du tillåts få det du önskar men också hjälper andra. Rättvis balans så alla parter blir nöjda så att säga. Det som är viktigt är att acceptera och respektera andras ståndpunkter men samtidigt vara sann mot din egen.

Vad bör du fokusera på?

Kanske är det så att du har en taktik eller ett tillvägagångssätt som inte håller riktigt hela vägen. Då kan du behöva se över det innan du skrider vidare. Man kanske behöver ändra riktning i livet. Där man inte är fast i sitt sätt att tänka, kan se saker ur andras perspektiv. Eller kanske arbetar du ex som polis men din själ försöker vägleda dig i en ny riktning. Ja att bli konditor kanske (för att bara nämna exempel.) Eller lever du i en relation, äktenskap som du känner inte riktigt ger dig det du vill ha? Du känner bara att hjärtat är fullt av missnöje – men du kan egentligen inte förstå varför? De faktum är att man faktiskt kan t r o att det är kärleken, relationen det är fel på. Men i verkliga fallet så handlar det om en själv och sitt eget mående. Det är ju enklare att försöka finna ”syndabockar” till saker eller orsaker. Då kan man liksom ta på det.. i annat fall är det svårt att veta vad grundorsaken beror på. Din själ kanske talar om för dig att det finns något som är bättre därute? Och att du ständigt ignorerar vägledningen? I det fallet är det dags att göra ett val och bli den du vill och är ämnad att vara. Lägg upp en plan över hur du ska gå till väga, så du leds in på rätt väg. Ett litet steg är ändå ett steg.
Rör det sig om något köp eller försäljning? Så kan de som sagt vara läge att sälja något, köpa något. Följa de tankar du struntar i tidigare att följa. Den 15-16 e juli dvs om 5-6 dagar är det något du kan komma kliva bort från. För den som ska sälja något så är detta en påminnelse om att något inte känns bra med det objektet. Att man är stressad kring en situation. 

Hur kommer det att bli i slutänden?

Som sagt oavsett du ska flytta, lämna en relation, säga upp dig, söka ett jobb, köpa en katt/hund etc så kommer allt att resultera i stora positiva förändringar. Är det inte underbart? Något som du länge har väntat på är meningen att du ska se, uppmärksamma och faktiskt omfamna. Känns de lite obehagligt, ledsamt, surrealistiskt, samtidigt komiskt så kan du vara säker i att du har med dig änglarna som hjälper dig framåt. I vått som torrt. Men lita få på att möjligheterna som ligger framför dig är till för att i slutänden ge dig glädje. Alternativen som kommer eller har kommit upp skulle aldrig ske om du inte var redo för dem. Så släpp rädslor och följ hjärtat!
Den 12 e juli återkommer till mig hela tiden. Möjligheten kan ge dig inspiration och insikt eller så är det en chans som du har väntat på för att kunna göra verklighet av idéer som du redan har inom dig. Kanske försöker du manifestera ett tillfälle att skapa förändring? Men du kommer inte längre och verkar kört fast.. vad det än är så önskar änglarna dig all möjlighet till att öppna upp! Lycka till! 

 

💝 Zäta 💝

Lämna ett svar