Dagens budskap 2/7-2022

STJÄRNOR GLITTRAR 

Den överhängande energin idag för dagen handlar om ljuvliga ögonblick då allting är fullständigt underbart och du får dansa i glitter , och i glitter kan du själv skapa med ren vilja & kreativitet. Du ger och du får… Men nu idag är det din tur att få ta emot – äntligen.

Eventuella förändringar som kan komma är att du pga det du genomgår idag får en inre & yttre rikedom. Ett kvitto på att du helt enkelt har sått & vårdat något så väl. Det ger äntligen utdelning. Så nu är det dags för dig att njuta av det du har, skörda det nya och vara tacksam! För saker kommer att komma i överflöd idag på flera plan. Och därför ska du höja ditt glas då det finns så mycket att fira, tänk på hur fantastiskt det är att just du är en själ med en kropp som får uppleva äventyret att existera. Vad ska du göra med livets gåva idag? höj ditt glas & Skåla för dig!

Släpp taget om allt och slå klackarna i taket. Det gör du bäst i genom att ta saken i egna händer och se till att släppa fram glädjen. Gör något riktigt kul om du så skall bjuda till fest och baka tårta själv. Bara för att det är kul!

fokusera idag på att hela tiden ta medvetna andetag av lugn kan förändra hela din energi nämligen och ge dig kontrollen över vart du är just nu. Fokusera inåt några minuter och fråga din själ vart den är på väg ger dig stark kraft. 

kärlek

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: