Jordelementet v.27

Oxe – jungfru – stenbock – 30/6 – 10/7

Du min vän kämpar stenhårt med att inte svika någons förtroende och att inte hugga någons ryggen i din omgivning som varit hjälpsam mot dig. Det är viktigt för dig att hålla fast i din moraliska åsikt när det är ett pressat läge, då är alla viktiga åtaganden för en människa. Det kan göra väldigt ont när man felar eller har felat mot sig själv men även andra. Och det gör fruktansvärt ont när andra sviker. Men du får stöttning i att handla & agera rätt för det goda. Genom att sluta fred med dig själv så förstår du varför du har agerat som du har gjort. Förlåt dina misstag och älska dig själv för att du är du. Var snäll mot dig själv och du kan då storsint ha kärlek i alla dina handlingar mot andra.

Förändringar som kan ske under dagarna är att du äntligen når ditt högre jag, kommer i kontakt med ditt inre på ett sätt du aldrig tidigare har gjort. Dina guider vägleder dig och visar vägen i vad du behöver göra. Vad du ska göra, att du kan och att hjärtat ditt visar dig vägen till det som är rätt för dig själv. Där du har fastnat nu i energin är en energi som behöver framåt. Kanske har du tidigare slängt dig in i saker, relationer, situationer som inte varit för ditt högsta bästa. Kanske har du känt dig vilsen halva livet i strävan efter något du aldrig vetat vad det är? Kanske har du tappat och förlorat något sen lång tid tillbaka. Kanske t o m dig själv och nu vägleds du till att läka innerligt och på djupet.

Något som verkar behöva läkas är din familj. Relationen till din familj, kanske till dina barn, och kanske har du även förlorat ett barn som är i himlen och väntar på dig. Detta kan även vara en stor orsak till din vilsenhet. Men även att du inte vill svika ditt eget inre barn som en gång haft det väldigt tufft. Är du rädd för att lämna någon eller något, en partner kanske? Är det de du vill? Om du inte vet helt vad som är rätt eller fel så ombeds du att kanske söka professionell hjälp. Så att du kan läka inifrån. Det finns massor av bra böcker att läsa och ta hjälp av. Men det kan även röra sig om någon form av självläkningskurs, kurs där du själv lär dig viktiga saker samt får verktyg för att kunna vägleda andra. Det kan även vara så att du är en lärare av något slag. Andlig lärare, som pedagog, som psykolog osv., men att du just nu behöver släppa taget om detta för att rädda dig själv. Någon lever i en relation där man är sen vägledande personen men att de dränerar dig. Och någon annan kan vara väldigt uppslukad  av sitt arbete, så pass att du gör allt för att slippa känna dina egna känslor inåt. Kanske för att det gör väldigt ont. Men nu är det dags… att släppa taget om detta för en stund i sf.

Du kan ha många projekt i rullning som gör till slut att det blir för mycket. Det du bör fokusera på är att planera och göra slag i sak. Vill du flytta? Vill du bygga nytt? Renovera? Resa? Flytta långt bort? Tiden går hela tiden och det är dags att agera och inte planera. Någon därute strävar efter ett slott, el en herrgård. Att detta är en dröm. Men i samma sekund som du drömmer och tänker dig de så slår du bort det för att du inte tror att det är möjligt. Men det är det. O m dj följer hjärtats väg. Det måste inte nödvändigtvis vara så att du ska bo på det här stället men de kan vara så att du vill starta något projekt framöver på sikt i en sådan atmosfär. Dock kommer du få arbeta för det. Du kan inte sitta och rulla tummar och tro saker kommer serveras. Och även om du vet det så är det en påminnelse bara. De motgångar du upplever där du får kämpa och slita för att ens kanske gå upp på morgonen just nu beror på att du måste ta ett beslut och samtidigt signalera ut detta till universum som universum vet vad som ska levereras till dig. Du kan veta innerst inne vad du vill kanske under veckan men du vet inte hur du ska ta dig dit. Och då är det meningen att du ska pröva dig ta dig dit du vill. Tänk samtidigt att det få bära eller brista, och våga gå utanför din komfortzon. Först då kan de börja flöda igen.

 

Ljus och kärlek Zäta  

Lämna ett svar