V.27 -luftelementet

Vattuman – tvilling & våg – 30/6 – 10/7 

Under dessa 10 dagar så handlar det om  att du ska bromsa ner tempot ett par hekto. Samtidigt förstå varför vissa saker sker och av vilken anledning. Och av en anledning. Under denna tid kan saker stå väldigt stilla på flera plan därför att du dels behöver det och ska skapa frid i sinnet men också för att du ska stanna upp och reflektera över saker i ditt liv. Någon eller också är det du som kan ha agerat i affekt sen en tid. Inte riktigt tänkt dig för vad du har sagt, gjort mm. Pga stress då bl a. Tanken är att du ska sträva efter att bli en bättre människa i form av att röra dig mer ute i skogen, jorda dig, magandas. Förstå ditt högre syfte & att kärlek är den absolut starkaste kraften som du kan hjälpa både dig själv och andra med. Oavsett situation.

Man kan ha svårt att släppa in kärlek inte minst våga ge ut kärlek av den anledningen att man kan ha blivit så sårad, och av den anledningen bär man en mask för att man inte vågar visa sitt sanna jag, vem du är eller vem man vill vara. Utan masken kan vara till användning för dig i flera olika avseenden. Men för att du ska kunna få den kärlek som du verkligen förtjänar så måste du också vara sann mot dig själv.

Man kan kämpa med en dålig självkänsla & ett självförtroende som gör att du inte vågar helt enkelt. Och meningen är att du ska våga ta av dig mandeln för att visa världen vem du är, så som du är och bli älskad för den du är. Testa världen genom att ta av masken och se deras respons. Vad händer? Se dig själv i spegeln och erkänn för dig själv vad det är du vill? Om du inte vet så ställ frågan till dig själv när du ser dig själv i spegelbilden. Sann kärlek eftersträvar alla. Villkorslös kärlek, trots att det kan kännas väldigt långt borta – eller rent av omöjligt. Se vilka människor, relationer & situationer du har omkring dig. Vad är äkta, vad är sant, vem är de du tror eller vet att du älskar. Älskar de dig tillbaka? Det känns som att det är för många någon på hemma planet, i din närmaste familj och troligen någon du bor under samma tak med. Kan vara en partner, en mamma, en pappa, ett syskon, ett barn etc. Känner du djupt inom dig att kärleken är besvarad? Känner du att du vågar vara den du är fullt ut. Om inte så är det dags att ta av dig masken som sagt. Tala om vilka dina behov är, och inte enbart försöka se till de andra. Det är viktigt att det är en balans mellan givande och tagande. Din självkänsla & ditt självvärde är verkligen något du kan behöva arbeta med för din egen skull. Det finns någon därute som lever i en relation, och som inte riktigt älskar sin partner. Kanske inte på rätt sätt helt enkelt. Att man kan ha vuxit isär och blivit mer vänner. Detta gör att ens själ inte mår bra., utan det kan även finnas någon annan som spökar i ens hjärta. Dvs en annan man eller kvinna. Men som man inte vågar helt enkelt berätta för hur det ligger till. 

Andevärlden är med dig hela tiden vid din sida. Där de försöker visa för dig när hälsan sviker att det är bra om du lyssnar inåt och följer själens vilja. Och den vägledning du får i form av tankar, dofter, tecken, idéer mm är dina guiders vägledning. Ignorera inte dessa!
De försöker stärka dig och få dig att känna att de är med dig i med & motgång. Men just nu denna tid är det dags för dig att bestämma dig för var du ska och vart du är på väg! Välj att lägga ditt fokus på det absolut viktigaste sakerna.
Antingen fortsätter man i samma ekorrhjul om och om igen med en hälsa som säger stopp. Eller så lägger man sig ned och ger upp vilka några stunder av er redan har gjort. Men du kan fortfarande resa på dig och upp igen. Och så kan du välja att följa din inre vägledning som visar dig vägen. För att sedan blomma ut och bli den du är menad att vara. Du hamnar i något uppenbart vägskäl där du börjar ifrågasätta dig själv. Guiderna kämpar för din hälsa, på fysiskt & psykiskt för att du ska orka. Och hela vägen.
du är viktig! Utan deras healing kanske du inte alls skulle komma upp ur sängen. Kom 
ihåg det.

Ljus & kärlek Zäta

Lämna ett svar