Vattenelementet v.27

Fisk – kräfta – skorpion- 30/6 – 10/7

Dina dagar handlar om du ska förstå de svårigheter som du möter i ditt liv. Det finns en mening med precis allt, även om man inte kan förstå syftet med det hela. Oftast förstår man i slutet av all skit varför saker skedde. Det är bra om du under veckan kan försöka se en bild kring allt som ger dig en större helhet. Att du inte enbart ser en liten liten bild, utan att du kan se allt. Du får hjälp med att finna lösningar på saker  och då är det viktigt att våga vidga sinnet så du inte har ett tunnelseende. I de fallet blir det svårt att ta emot vägledningen du får. Allt det som har skett och sker är meningen till för att du ska utvecklas och ges ännu mer visdom som den person du är. Och att du ska nå ett högre medvetande så du kan få en starkare kanal till din högre källa av kunskap.

Den förändring som sker är till för att du  ska komma till insikt med att du inte är sann mot dig själv. Att du längtar långt bort i fjärran, till något som får dig att känna dig bekväm, trygg, älskad etc. Problemet är att du först bör komma till insikt om att du bär en mask. En mask som inte blottar vem du är. En mask som inte vågar visa ditt sanna Jag, kanske t o m inte ens för dig själv. Det här kan göra dig väldigt bitter. Ställ dig frågan vad vill jag? Och de första svaret som kommer i tankarna och som varit (återkommande) genom livet är sådant till själ vill att du ska göra. Några får jag till mig är väldigt deprimerade och någon annan kämpar med manodepressivitet- som idag kallas bipolärt syndrom. Kanske även detta just är problemet att man inte alls vågar släppa in eller öppna upp. Men meningen är att du ska våga göra detta för att kunna både ge ut och ta emot sann kärlek.

Några kan arbeta på en arbetsplats där de snackas, smyger, och pratar skitsnack om dig. De kan även inkludera vänner eller s k vänner. Och det här i sin tur får dig att tvivla ännu mer på dig själv. För några så är det ett par som arbetar på samma plats vars partner blir väldigt uppvaktad av kollegor el liknande. Allt kan skapa en förvirring och göra att man inte inte vet varken bak el fram och ut och in. Du kan vara en ren, skär och insiktsfull själ när det gäller framför allt arbetsplikt, lojalitet mm. Men kanske att du blir annorlunda på hemma plan och att där kommer din bitterhet, arga och ledsna sida fram. För där är du trygg. Sen finns de dem som inte alls är trygga i sina relationer och därav också tror att andra pratar skit. Men det behöver inte vara så. Det kan faktiskt vara så att andra är avundsjuka och pratar på ett beundrande sätt. Hur som hamnar du i ett vägskäl i livet.

Du kan ha målat upp en bild om hur du vill att ditt arbete ska se ut, din ekonomi, företagande. Projekt av olika slag. Kanske är du i akut behov av pengar pga arbetslöshet, sjukskrivning etc. Man kan även ha hamnat efter ekonomiskt pga tidigare sjukskrivning. En annan kan vara så pengar fixerad att man inte vill, gör annat än arbetar. Att pengar är det enda som existerar i hjärtat. Man kan också börja fundera kring studier, vidareutbilda sig, skola om sig osv. Och då hamnar man åter i frågan, kommer det att generera bra pengar el är det samma lika. Vissa väljer t o m att stanna kvar på ett arbete pga att det är högavlönat. Och detta tillsammans med eventuella kollegor som pratar el ditt eget sinne som är paranoid blir det inte lätt.

Om man vågar släppa in andra så kan man också lära känna på djupet. Men om man väljer att ha en distans så kommer du egentligen aldrig kunna veta vem som är äkta och inte. Lika attraherar lika. Du måste tala om vad du känner vad du vill ha vad du förväntar dig för en ömsesidig relation. Det här är något som bör läkas för din egen skull. Och ditt fokus under veckan kan även bli att se över ditt liv överhuvudtaget. Ångest som du bär på där du känner dig fast käglad i en relation, arbete, situation med människor etc. Varför känner du så? Vad kan du själv göra? Upplever att det finns mycket som är osagt. Att du lägger band på dig själv av någon anledning. Och som skapar en obalans i hals chakrat, och i sin tur ångest klump i halsen. Då kan det stå för förtäckt sorg som faktiskt behöver få komma ut. Ju mer du tvingar dig själv att stanna kvar i situationer desto fånigare kommer du att må. Jag brukar säga att ångesten, panik ångesten är jämförbart med en kokande gryta. När det kokar över på plattan och all ånga rinner ut genom locket., det är panikångest. Och ångest. Din kropp försöker säga att du inte mår bra. Att du inte följer dina guiders vägledning helt enkelt. Det blir summan av kardemumman. Du blir inte yngre direkt utan äldre och äldre för varje dag, livet är till för att levas och på rätt premisser. Var inte rädd utan allt gungar och kommer gunga ett tag. Dock kan du om du lyssnar inåt faktiskt få ett flöde i livet som gör dig lycklig. 

Ljus & kärlek Zäta 

Lämna ett svar