Dag för dag.. 29/6-6/7

 

DAG FÖR DAG… 

Onsdag 29/6: 

Här kan det vara du själv detta handlar om. Antingen att du beslutar dig för att ta ledningen i form av att konfrontera någon, backa från något/någon som du upplever tidigare huggit dig i ryggen. Och det kan också vara en man/kvinna i din omgivning där det rör sig om kärlekstrubbel, relationen till din pappa, samarbetet med en kollega eller liknande. Och där man gör slag i sak på det planet det berör för respektive person. Får till mig att man kan kämpa med en del ångest, sömnsvårigheter, känner sig ledsen, mindre värd, nedvärderad och   huggen i ryggen som sagt.. värsta fall tycker båda två så om varandra. En av parterna som kan betett sig illa kan vara just någon i din omgivning. Medan även den andre kan känna så. Upplever och det Känns som att det är en hel del missförstånd, stress, obalans, oro, stress och ännu mer stress mellan parterna. Där man kanske inte riktigt förstår varandra. Den ena som kan vara oxe, jungfru eller stenbock ex din motpart önskar att få skapa & bygga en framtid men som mer bygger på och känna mer trygghet och kärlek. Inte minst respekt. I relationen överlag, om så kanske också kollegor sinsemellan. Den ena av parterna säger precis vad den tycker och tänker medan den andra backar undan och tiger hellre. Och du kan vara en vädur, lejon eller skytt som är stor del i att skapa denna obalans. Medan den andre Känner stunder att något hela tiden dör inombords pga att man inte kan mötas på ömsesidiga villkor.  Oavsett vad det är så rör det sig om två väldigt maskulina energier där båda två vill, tänker och tycker så mycket men där också den andre oroar sig för alla möjliga olika saker. Något är det eldmannen gör i sitt sett som gör att jordpersonen backar undan.

Torsdag 30/6: 

Här är den en man och förmögen sådan som även kämpar med ånger, oro. Där livet som helhet och i ens relationer har skapat huvudbry av olika anledningar. Denna man är oxe, jungfru el stenbock. Kom alltid ihåg att stjärntecken kan vara i flera olika tecken. Dvs inte i ditt soltecken. Han kan känna att ekonomin inte riktigt vill sig så som han själv tänker & kämpar för. Men också att någon myndighetsperson har satt käppar i hjulet av någon anledning. Får även till mig att denna man kan vara väldigt förtjust i en kvinna med ungdomlig själ. Och som också är ett jordelement. Kanske vill hon studera, gå kurser, vidareutveckla sig mm. Vilket skapar problem i ekonomin om det rör sig om familjen.
Men även en tonåring som lite går sin egen väg och gör så som det behagar en, vilket skapar en del meningsskiljaktigheter & troligen dispyter. En situation måste få ett slut. Och i en annan situation så har det skett ett slut.

Fredag 1/7: 

Den här dagen finns det en fisk, kräfta & skorpion man som kvinna med ungdomligt sinne. Eller kan vara ett barn/ungdom som också är en potentiell kärlekspartner vars behov visar sig vara att dra sig undan. Då ska du Söka svar inåt på olika frågor. Troligen ville hen också göra det. Det finns mycket annat i dennes tankar som den väljer att fokusera på. Jungfrun är kopplad hit med. Upplever att denna person känner att den kämpar förgäves utan något vidare resultat. Och hen klarar inte många mer påtryckningar, vare sig inre & yttre stress från omgivningen utan drar sig bara ännu mer undan. Det kan för någon också vara så att man står och väljer mellan tre parter. Tre kärlekar, tre kollegor, tre personer/situationer. Behovet att dra sig undan som sagt är superviktigt för att finna de svaren man önskar. Inte stressa in i något. Och för någon annan så kommer pengar in. Eller åtminstone får man ett besked om pengar man ska få. ”De du ger och har gett ut får du tillbaks – mångfaldigat” hör jag. Något i Hens liv kan vara riktigt tufft och jobbigt. Lite som att man väljer att fly tankarna upp i det blå för att slippa kännas vid sitt inre.

Lördag 2/7: 

Idag gäller det att göra rätt för sig. Klarar man det, tycker man det? Eller är man livrädd för att misslyckas i ngn situation? Upplever att ens guider försöker kommunicera med en om vad man ska göra och inte göra. Någon kan insjukna denna dag i ngn åkomma som gör att man måste ställa in någon aktivitet. Och i grund och botten så rör det här sig om oläkta sår inom en man inte kan hantera riktigt. El man vet inte var man ska göra av allt. Och i stället ”väljer man att bli sjuk”.  Någon annan kommer att bli ifrågasatt ordentligt som att om man har skött alla korten snyggt? Medan en annan får sin rättvisa. Får rätten på sin sida, saker löser sig helt enkelt. Kanske har man strävat hela livet efter att uppnå något särskilt. Och idag då skrivs papper. Det som är superviktigt är att lyssna på ens magkänsla. Vad är rätt och vad känns fel.
Får även till mig att det sker ngn turbulent situation, händelse, diskussion som skapar sorg och oro. Man känner helt enkelt att något är helt fel. Det är något som inte stämmer liksom. Man kan ha väntat och väntat på att saker ska utvecklas utan resultat det krävs sån styrka här. Man kan känna genomgå alla möjliga typer av känslor som skapar en känsla av att vilja ge upp.

Söndag 3/7: 

Denna dag mår man inte riktigt tipp topp. Känns som att man är väldigt känslomässigt skör inuti pga tidigare händelser. Och troligen över gårdagens händelser. Man kan även ha druckit för mycket som gör att hälsan säger stopp! Nu är det dags att lyssna inåt och då på riktigt. Man kan stå i vägskäl kring en kärlek som man tror sig bara kommer kosta tid, arbete o c h pengar. Och det man hela tiden ser framför sig är att ska allt få kosta vad det kostar, till varje pris? Man liksom ser vägen för sitt inre som man har framför sig. Sen om det är äkta känslor el rädslor är en annan femma. Men jag får till mig att man i övrigt kan vara ganska slutarbetad., och nästintill på väg in i väggen. Så egentligen kanske inte kärleken är problemet utan man försöker hitta saker att ta på som är orsaken till ens känslor och mående. Detta kan även röra sig om en tvillingsjäl & eller själsfrände relation men som det finns obetald karma som man måste ta sig genom. Får också till mig att denna partner hjälper dig el den som det hela berör att finna balans i livet. Så här är det viktigt att bena ut vad som är vad, och verkligen välja vilka delar i sitt liv som ska och bör prioriteras. 

Måndag 4/7: 

En ny start på veckan och man kämpar på med jobb och arbete. Ekonomin. Men det kan uppstå meningsskiljaktigheter på jobbet pga många viljor. Den ena tänker si, och den andra så. Den tredje säger såhär och den fjärde får psykbryt. En chef upplever jag. El någon i större ledarposition. Kanske har ekonomin varit så tuff tidigare att man nu måste låna pengar för att ta sig framåt. Jag hör låten: ”jag hamrar och spikar och bygger en bil”… någon kan behöva laga sin bil eller har lagat sin bil. Och att något med sin bil situation  kan skapa kaos inom en eftersom en redan lever knapert ekonomiskt. Mera utgifter kanske som inte känns jätte roligt. För en annan lyckas man köpa en bil genom hjälp av andra. På hemma planet kan de även förekomma dispyter pga inre stress för ekonomin. 

Tisdag 5/7: 

Denna dag befinner man sig i någon form av sorg. Någon på nytt känner att den blir riktigt huggen i ryggen. Får det kopplat till en modersgestalt. Alltså det kan vara ens mor som blir huggen i ryggen. Men även din sambo, fru, flickvän som utför detta. Och tvärtom så kan det vara att man känner sig så slut som artist. Något som tar tid fortsätter bara i samma hjulspår om och om igen. Någon mamma därute som har spädbarn/barn/ungdom kan vara väldigt slut och ledsen. Hon kan vara en stor förebild för alla och som vill vara alla till lags hela tiden och glömmer därmed bort sig själv. Hennes mål som hon ständigt kämpar för är att ha en familj som är tillfreds. Det finns ingen större önskan. Hon kanske kämpar för fullt åt ett håll trots att alla människor omkring henne inte tror på hennes idéer, tankar, värderingar etc. Men hon själv vet precis var hon är på väg. Saker kommer tids nog att lösa sig men även det tar tid. Tålamod är en dygd. Håll ut. 

Onsdag 6/7 

Du håller troligen hårt i något som du egentligen borde släppa taget om. Kanske kan man se för sitt inre hur man tänder eld på något i sitt liv, men ändå kan man inte släppa taget. Utan det är endast i sitt inre man vågar gå såhär långt. Något kan rasa samman här denna dag. Dels inom sin familjen, i kärlek, osv. Man uppnår ett slut, kanske bestämmer man sig för att ge sig ut på resa. Att träffa en gammal kärlek eller en viktig person i sitt liv och som kommer att skapa konsekvenser i ditt liv. På gott och ont ska jag säga. Något som är känslosamt och starkt. Något som varit meningen länge att brisera men man har kämpat allt för att hålla ihop det. Sig.
och Någon har en längre tid befunnit sig nere i ett svart hål., som att vara deprimerad, ledsen, orkeslös mm. Men nu så reser man sig som fågel Fenix ur askan och redo för att starta sin resa. Åska får jag till mig också, att det fysiskt kan börja åska. Men att det är som ett budskap & meddelande till dig att ”this is it!”, nu är det bra. Nu har du nått ditt mål. Fantastiskt! För en individ får jag även till mig att ens barndom kan ha följt en hela livet och skapat problem i ens vardag. Men idag räcker det för nu är det dags att komma vidare i livet.

Önskar alla en fin vecka & kom ihåg alltid att budskapen som kommer är inte till för alla. Utan Oftast brukar det däremot finnas något litet av dagens budskap till alla enligt mig.
Dvs hela budskapet kan inte alltid resonera med dig.

Namaste

Lämna ett svar