Dagens budskap 20/6-22

VILJESTYRKA, SEGER & ERKÄNNANDE

Den överhängande energin för dagen handlar just om din egen viljestyrka, att få ett erkännande för dina tidigare val samt att du ska få segra. Genom att du äntligen får komma ända fram till mållinjen – oavsett vad det gäller. Kan vara så att du för en tid har puttats ut i olika situationer oavsett du velat eller inte pga dina tidigare val & ageranden som i sin tur kan ha dragit hårt åt i plånboken, eller tvärtom att positiva val nu bär frukt. Någonstans kan det ha sin grund i att du är lite bitsk, halvbitter emellanåt men som betyder förtäckt sorg. Kanske kan du även vara lite på hugget mm. Men som du faktiskt eller egentligen är mycket medveten om. De i sig gör dig till den du är och med positiva som negativa konsekvenser. I din person så kan du vara den där som tänker & känner inte minst resonerar ”my way or no way”. För det känns ändå som att du är medvetet framgångsrik & briljant i flera olika avseenden. Det här är en energi som kan vara född i vattuman, tvillingen eller vågens tecken. Alternativt ha dessa i din charts.

Förändringar som kan komma är att du får något besked kring studier, andra erbjudanden, extra klirr i kassan, få brev överlag från någon eller något som gör dig glad. Du är liksom förberedd nu, omedvetet. Känslan som kan infinna sig är en ”plötslig skänk från ovan”. För är det så att du besitter många outvecklade talanger så är och har det varit dax att utforska dessa. Men du kan även redan ha utforskat dem och som nu kommer som ett erkännande. Det Kan röra sig om relationer som man bygger vidare på. Vänskap som blir kärlek, kärlek som blir ännu starkare, relationer inom  familjen som växer. Renovering hemma är något som kommer till mig också. Upplever även att dina talanger återigen kan resultera i extra pengar. Kanske har du kämpat en längre tid men som nu först bär frukt som sagt.

Vad bör du släppa taget om? Jo att du hela tiden ska växa. Hur något möjligen ska växa. Att vända ut och in på dig själv för att vara andra till lags. Att du bör förstå att vissa saker spelar ingen roll hur mycket du än försöker genom att 
Fixa & trixa. Även att saker sker när det är menat. Häng inte löst och sätt inte på dig offerkoftan där du utplånar dig själv i väntan på, i väntan i fall att osv. När det gäller kärleken, relationer, kollegor, arbetsgivare, föräldrar, syskon så kommer du alltid mötas av olika händelser som kräver val och beslut att ta. Känslor som är både bra och dåliga. Och att du i grund och botten enbart vill ha och skapa de högsta, bästa, av allt. Man kan, du kan leva i någon form av relation där du känner dig lite likgiltig – ska de inte vara mer än såhär.. och sen då? Blir de inte bättre än det här? Hur mycket du än försöker. Där du fokuserar på sådant som du inte har istället för att titta på det s o m d u h a r! Och vara tacksam. Och var du än må befinna dig så är de någon form av karma som kommer åter idag. Det du ger ut får du tillbaka. Om du har ”skött dig”, gjort rätt för dig, då kommer bra karma. Men även tvärtom om du bär på gammal skuld (karma) så kan de vara negativa 
besked – dålig karma som kommer idag.

Upplever även att du skall lära dig något av hela din nuvarande Situation. Att de rör sig om gamla läxor., som är olika för varje individ. Men de kan vara så att olika situationer, händelser mm kommer åter i ditt liv hela tiden för att du inte har lärt dig själva läxan. Att de kommer fortsätta komma till dig fram till de du lär dig. 

Hur som haver så upplever jag att de flesta av majoriteten – individer kommer att vara nöjda i kväll när dagen har passerat. Där du känner en belåtenhet, tacksamhet och ett överflöd. Där du kan se tillbaka på saker med stor entusiasm. Äntligen kan du få lyxa lite – vilket du också är värd.

💚

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: