Kommunikation – 27/6-2022

KOMMUNIKATION 

Vad är det som är så svårt att kommunicera kring? Känner du dig kanske emotionellt avstängd? Och vad är det som inte fungerar smidigt i ditt liv? Fundera om du inte kan svara på det med en gång. För några får jag till mig att självkänslan är paj, glädjen har svårt att infinna sig. Ditt självvärde sviktar. Och vad beror det på tror du? 

är det så att du bär på en del osagda ord? Saker du egentligen vill kommunicera men du vet inte hur? Genom Att kommunicera via telefonen, datorn, via brev, fax, Mail, sms osv.. underlättar för dig. Men det kanske är det som är problemet? För att du inte vet hur… Upplever du att saker går emot dig?  Om du drömmer om att du kommunicerar med någon om det som du tycker är viktig men att du kan uppleva störningar. Man kan drömma om att linjen inte fungerar  och du inte kommer fram. Eller att Mail, sms inte går iväg, el ja liknande. Så står det ofta för att det är någonting i ditt liv som inte riktigt fungerar just pga brist i kommunikationen. Kan det röra sig om ditt undermedvetna, ditt högre jag som vill få fram viktig info.

drömmer du att du försöker kommunicera på olika sätt med någon men du tappar rösten, linjen bryts osv står det ofta för att du behöver titta på relationen med den personen du drömmer om, titta på hur det ser ut i verkliga livets. Det är klokt att berätta exakt som du känner. För någon är det en avliden person som du försöker kommunicera med men utan framgång. Även här kanske du så gärna vill få tala med den som har gått bort. När man drömmer om att det är svårt att få fram sitt budskap i drömmar så, kan det stå för svårigheter att bearbeta komma åt information. Och hur du reagerar i drömmen på att du inte når fram är tecken/besvikelse på hur du känner inombords. 

I de dagliga livet så försvinner kommunikationen överlag genom att du spenderar tid vid tv, dator, telefonen etc. Och det är inte lätt. Det är någon som håller på gå sönder inombords, eller har gått sönder. Det är viktigt att steppa in i mod & frihet, för att successivt kunna känna dig fri. Var villig att ta en risk genom att tala din sanning. Genom att göra det uppnår du en enorm befrielse. 

Lämna ett svar