Änglavägledning v.20


KRAFTEN I ETT ENDA MEDVETET ANDETAG

Ett enda medvetet andetag kan påverka dig i dina val och beslut. Andningen är själva länken som binder samman ditt kroppsliga Jag med ditt själsliga Jag via ditt medvetande.

Detta är något du måste göra för att kunna förstå. Det räcker inte med att endast läsa om det. Du behöver praktisera det. Det behöver integreras i din kropp för att kunna tillämpas. Och, när du har tillämpat denna kunskap i ditt vardagliga liv så kommer du automatiskt att göra konstruktiva val och produktiva beslut eftersom du då är i kontakt med ditt själsliga Jag.

Testa följande två övningar:

  • När din telefon ringer. Vänta tre signaler innan du svarar. Under dessa signaler tar du ett djupt medvetet andetag. Sedan kan du själv besluta om du vill svara nu, ringa tillbaka om en stund eller bara låta det vara.
  • När det ”blippar” i din telefon. Motstå frestelsen att titta på telefonen direkt. Ta ett djupt medvetet andetag. Sedan kan du själv bestämma om och när du ska titta på telefonen. 

Kom ihåg att det är du som bestämmer över din tid och telefon. Det är inte din telefon som bestämmer över hur du ska använda din tid.

Genom att ta ett enda djupt och medvetet andetag innan du säger något, utför något eller tänker färdigt på något så bjuder du in ANDEN och TAGER med Din Personliga Högre Kraft i det du gör. Då kommer du alltid att skapa kostruktiva val och produktiva beslut.

NAMASTE Zäta 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: