Änglavägledning v.19

FYRA STEG TILL DITT MÅL

Det finns fyra steg som du kan använda dig av för att nå ditt mål. Dina mål i ditt liv kan vara hur många som helt och både kortsiktiga och långsiktiga, men de är alltid personliga.

Nedan finner du en introduktion till 4 steg som du själv kan tillämpa i ditt liv. Du behöver göra stegen i tur och ordning, samt praktiskt utföra dem och inte endast läsa om dem, för att kunna uppnå ett hållbart och konstruktivt resultat.

De fyra stegen innebär:

1. KLARGÖR DITT MÅL.

2. VILLIGHET.

3. BESLUT & ENGAGEMANG.

4. LÄRANDE GENOM OLIKA TEKNIKER OCH METODER.

Starta med att klargöra för dig själv vad du har för mål du vill uppnå. Lägg sedan till vad ditt syfte och vad din intention är med ditt mål, det vill säga varför du vill uppnå just det målet.

I steg 1 så klargör du ditt mål genom att svara på frågorna VAD och VARFÖR. Vad är ditt mål och varför vill du uppnå just detta?

Du behöver vara fullständigt klar över steg 1 för att kunna gå vidare till steg 2.

När du är klar med steg 1 så kan du gå vidare till steg 2 som är villighet.
Du behöver i ditt inre vara villig till att göra det som krävs för att nå ditt mål. Här är det JA eller NEJ som krävs av dig, inte kanske. Upplever du att du är fullständigt villig till att göra det som krävs för att nå ditt mål, så kan du gå vidare till steg 3. Känner du dig tveksam så acceptera din tveksamhet, omfamna den och invänta dig själv tills du känner dig redo. 

I steg 3 engagerar du dig i ditt beslut och att helt enkelt göra det som krävs för att nå ditt mål och hålla ut tills målet är uppnått. Du gör en pakt tillsammans med Gud eller Din Personliga Högre Kraft där du kommer överens om att ha tillit igenom hela processen. Gör en egen liten ceremoni för att visa att du menar allvar. Det kan se ut på många olika sätt.

Det finns inga rätt eller fel här, endast ditt personliga sätt.

När du vet vad du vill och varför, samt har den villighet som krävs och har beslutat dig för att engagera dig fullt ut i att nå ditt mål så kan du börja använda dig av olika tekniker och metoder för att lära dig att avlägsna det som hindrar dig att uppnå ditt mål. Den teknik och metod som passar just dig och din situation bäst är helt beroende av steg 1, det vill säga vad ditt mål är och varför.

Är du redo för en ny riktning i livet?

• Kanske känner du en längtan att få upptäcka dig själv, dina talanger och gåvor och komma vidare på din väg genom livet?

• Kanske vill du hitta ett nytt hem, men vet inte var?

• Kanske vill du finna ett nytt jobb och en ny karriär, men vet inte hur?

• Kanske vet du precis vad du vill, men vet inte hur du ska ta dig dit?

• Kanske vet du inte alls vad du vill, men har en innerlig önskan att få veta?

• Kanske känns det som om där hela tiden finns en djup kronisk depressiv känsla och du vill veta varför?

• Kanske känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling?

• Kanske känns det som om du är ensam trots alla dina vänner och önskar finna mer likasinnade vänner?

• Kanske känns det som om du ännu inte har hittat din rätta partner, eller att du inte upplever den nivån av förtrolighet som du önskar med din partner och har en innerlig önskan att få uppleva detta?

• Kanske undrar du om livet ska se ut så här och du ställer dig ofta frågan: ”Livet måste vara mer än det här”?

Kan du känna igen dig?

Då har du hamnat helt rätt och du är långt ifrån ensam. Många människor ställer sig själv dessa frågor.

Oavsett vilket vägskäl i livet du står inför, så kom ihåg att du inte behöver stå ensam i denna fas av ditt liv.

Detta är steg som du kan använda dig av för att uppnå ditt mål. De är väl beprövade och fungerar. Du kan göra de olika stegen helt själv eller ta hjälp utav mig, Zäta.

KÄRLEK ZÄTA

 

Lämna ett svar