Dagens budskap 12/4-2022


NÅGOT HAR FULLKOMLIGT DÖTT…

Jag får till mig en massor idag. Med sorg, ilska, svek, hysteri, hjälplöshet, förbannelse, vansinne, utsatthet, galenskap, mobbning, tystnad, narcissism, ensamhet, utbrändhet. Kapitulation. Orden tar slut. En människa har fullständigt gått itu, ett psyke har gått itu. Man har hamnat, puttats, kastats ner i avgrunden. Och man hR inte haft något val därför att under så många års tid har man utsatts för tortyr får jag till mig. Andra människor har under så långt tid utsatt en annan människa för psykisk och fysisk press, mobbning och allt som jag nämnt här ovan. De har tryckt ner och slitit isär dennes jag, självkänsla, värdighet. Och under många år har den klarat av att hålla ihop men igår idag så har det tagit stopp. Det kan alltså ha skett en kraftfull händelse som har satt huvudet på sin spik.. 

Men tanken är att allt detta också ska få dig eller den här personen som de här gäller att växa dig ännu starkare. Så att inte det som har skett låter de krossa dig och din själ. Vilket de just nu har gjort. Tillåt inte dig bli ett offer. Gör det bara inte! Res på dig! Låt den och de personer som orsakar dig denna smärta vinna. I dina mörkaste stunder så bör ditt inre starkaste ljus bli som starkast och lysa sig ännu starkare. Och när du går sönder så låter du all smärta, sorg förlust och allt att inte stjälpa dig. försök att vända all tragedi till något positivt! Kämpa för det här. Som man brukar säga, kris betyder utveckling. Genom varje människa du möter har du något att lära. Så ställ dig frågan v a d du ska lära dig av den situationen du är i just nu? Vad är de som är meningen? Låt de också göra förbannat ont, och oavsett kan du inte styra det. Så är det bara. Så sluta kämpa emot – kom ihåg att de är genom sprickorna som ljuset kommer in. Så hur kan du låta livet få öppna dig mer? 

VÅGA vända din blick inåt! Våga gå fel, våga göra fel, våga göra om och göra rätt, våga vara din inre auktoritet och följa din intuition. Rannsaka dig själv i hur du ska ta dig vidare, från där du är. Kanske är frustrationen så djup och stark nu att du letar efter svar på alla frågor utåt? Men genom att du vänder dig inåt så utforskar du dina inte omgivningar. Skapa ett tillförlitligt band till din själ, och ju mer tid du lägger på att lära känna dig själv desto djupare kommer din relation att bli. För dig som empat kommer de att bli en enorm utmaning att vara öppen inåt utan att samtidigt avskärma dig från omvärlden. Det är klokt klokt också att dagligen jorda dig så du orkar med allt som sker dagligen i den övriga omvärlden, men att du samtidigt känner en trygg inre punkt att hela tiden återvända hem till när de blir för mycket.

Troligen, med största sannolikhet älskar du frihet. Och du är normalt anpassningsbar, har både vilja och förmåga att ändra dig så att du kan följa med i strömmen. Hitta lugn i stormen, rida på vågen, osv att du ska försöka göra det. Ligger det någon särskild möjlighet framför dig just nu? Kör i så fall, vänta inte på tillåtelse. Utan agera! Livet anpassar sig efter dig som är modig. Och modig är vad du behöver vara just nu. De detaljer som behöver justeras längs vägen får du ta pö om pö, och betyder troligen inte att allt kommer segla i medvind men det är sällan medvind på jorden. Men när det är hårt väder så lär du dig att segla på riktigt och när du kan det då klarar du av vad som helst! Du ska leva på jorden på riktigt, så ta sats! Säg ja till förändring och ta inte mer skit!

💗

Lämna ett svar