Årsläxa

ÅRSLÄXA 

🖤🪶🤍 HUR BLIR DITT ÅR? 🖤🪶🤍

Du kan välja att titta på vilket år du vill.

Vill du veta vad som väntar och vad du har framför dig?

Ex 2022 eller 2023, 2024 osv..
Men det sträcker sig säkrast från födelsedag till nästa födelsedag.

Jag skriver kort vad din specifika årsläxa handlar om. Vad du ska lära dig och på ett ungefär när den kommer att inträffa.

Vad en årsläxa innebär..

Det är något som följer dig hela livet och du kan sätta upp som en liten karta för att se vad du har att lära dig framöver. Dessa läxor är karmabetonade, dvs det du gör emot andra och dig själv får du uppleva i en balans, det kommer tillbaka.

En årsläxa ger dig även en liten ”ledtråd” över vad året handlar om. Det kan hända att förra gången du hade ”samma årsläxa” så arbetade du bort den dåliga aspekten och just av den anledningen så märker du kanske bara av lite av den eller också ingenting under det här året. Årsläxorna brukar komma tillbaka i nioårscykler, och jag räknar ut för hela livet 0-85 år på ett ungefär, och då kan man se ett mönster över vilken årsläxa som återkommer mest under hela ditt liv. Och där genom kan man alltså se just din största lärdom i det här livet kan man säga.

Läxan visar på den energi som styrs över ditt år. De jag räknar ut numerologiskt och ser till varje år kan jag även sen räkna ut ända från födseln till det att du är 100 år – lite för att se vad specifikt som du har valt att lära dig mest av i livet. Och den läxa som återkommer regelbundet är den som du behöver se över mest, på de viset börja se på vad som skett tidigare år då du haft den läxan, för att sen lära dig mesta möjliga inför framtiden.

Om du skulle vilja titta på exempel från det att du föddes och fram till du är 80 år – då blir det ett paketpris för alltsammans och då får du endast veta vad varje år handlar om. Samt du kommer att få en större helhetsbild i vad allt handlar om, då även se just vad din livsläxa faktiskt ÄR, dvs vad du valt att lära dig mest av under hela ditt liv.

Samtidigt så får du också dina samtliga lyckotal som du har användning av under hela året.

Swish: 076 936 05 79 

Erbjudande per läxa: 40:-
Paketpris: 400:-

Bokning sker till:

Lämna ett svar