Helgen 25-27/3-2022

RÄTTVISA..

 

Någon har minsan bestämt sig för att slåss för rättvisa & jämlikhet. Det kan ske något form av ”utslag” m e n som ändå är till din fördel. Ge inte upp! Man kan alltså ha mottagit något form av meddelande, besked, vänta på något besked. Kämpa i en relation, bli illa behandlad, känna sig orättvist behandlad på arbetet, försöka arbeta sig upp inom karriären, kämpa för att bli gravid, kämpa för en kärlek, för ett barns rätt,  ja de finns många alternativ. Någon enorm obalans är det i alla fall som det här rör sig om. Det är superviktigt att du slåss för det du tror på, särskilt om det handlar om någons självkänsla, självvärde. Någon som inte alls klarar av att stå upp för sig själv.

Förändringar som kan ske under helgen är att man behöver fundera ordentligt över livet, vad man vill, vad som är viktigt, hälsan, hur man bästa kommer vidare.. och ta ambitiösa beslut. Att viktiga relationer  är dem som verkligen delar samma intressen, tankar , idéer  osv. De andra bör du noga fundera över vad de tillför dig… samtidigt är det bra att släppa taget om sådant som inte gagnar dig, sådant du lagt ner tid och energi på, allt som du investerat dig och din själ. Se till att lägga fokuset på enbart dig själv och din hälsa, tillfriskna från någon eventuell trötthet, sjukdom, konflikt, jorda dig, var i naturen och hämta kraft. För naturen skogen är den bästa kraftkälla du har. Där kommer du även att få insikter särskilt genom meditationer. Kanske är du kroniskt trött och även kämpar med inre som yttre stress. Lyssna på kroppen.. älskade du. Det finns ett beslut som måste tas., något du lever i som sagt kopplat till en relation. Antingen för ditt inre som dränerar dig. En känsla av fångenskap. Men kan även för några röra sig om en stark relation till ett preparat, ett beteende, något destruktivt som du verkligen behöver frigöra dig från. Detta håller dig tillbaka och kan behöva detoxas ut ur din kropp. Vad du än bestämmer dig för så verkar de se ut som att helgen har vänskapliga relationer att erbjuda. Gemenskap. Skratt, någonting att fira. Där du även kommunicerar, bollar med vänner om dina tankar, idéer, känslor etc. De ger dig insikter, perspektiv på saker i hur du ska komma vidare inte minst peppar dig att tro på dig själv, att lyssna på ditt hjärta, och göra det som får dig att må gott!

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: