Älska dig själv.. 24/3-2022

 

IDAG SKA DU ÄLSKA DIG SJÄLV…

Därför att när det gäller kärlek, relationer som står dig varmt om hjärtat, samt din hälsa så upplever jag att den kan har påverkat dig i olika grad både sen barnsben men även pga av en kärleksrelation som man kan leva i just idag, kan ha levt i bakåt i tiden, eller helt enkelt att det är nära och kära runtomkring som du tilllåtit ha mer makt över dig som gjort att du på något sätt känner eller har känt dig minimerad av andra. Faktum är att du kanske inte ens tycker om dig själv, accepterar dig själv och det du gör, för att du gör de mot din egen vilja.. Det här kan dels ha att göra med en dålig självkänsla som du har med dig i grunden. Så fort du öppnat munnen så kan du blivit dumförklarad, eller att någon har gjort narr av dig. Dvs t ex den du älskar allra mest. Dem du älskar och förväntar dig ska gå att lita på allra mest. Det här i sin tur kan göra att en eller flera kärleksrelationer har blivit destruktiva på olika vis. Där man kan ha gått till person angrepp pomologs vis. Och skulle vilja säga att kärleken blöder… allt som du accepterar i din relation med din partner har börjat gå överstyr vilket betyder att du MÅSTE börja tro på dig själv, aktivt arbeta med din självkänsla. Detta i sin tur kan påverka din vardag, din ork både fysiskt och psykiskt som gör att du inte når dit du vill i karriären t ex. Och sen drabbas ekonomin. De ena leder till de andra.

En av er kan gå väntande på den andra. Någon annan kan vänta på en annan kärlek som det finns en distans till. Distansen kan ligga både geografiskt sett som emotionellt. Att någon du tycker väldigt mycket om tänker även på dig. Ni kan tala till varandra via musiken, molnen på himlen , drömmar, genom olika andliga tecken, .. man kan vänta på att den andre ska bjuda in, ringa, maila, ta kontakt, bjuda en till ett möte eller liknande. När de gäller kärlek är de så viktigt att få låta kärleken uppfyllas.. Men att bara vänta och vänta är som en besvärjelse. För en kort stund i din väntan så kommer du i kontakt med dig själv och ditt inre.. vad är de du väntar på? Oavsett vad de är du väntar på så är det NÅGON/NÅGOT som du inte vill hellre än att de ska komma till dig…  någonting i dig säger att hela du vill kommer att finna harmoni, kärlek och frid när detta väl sker. Och du kommer även att få din rättvisa som du letat efter hela livet. Men hur, och när? Och sker de, så är Det är väl inte mer än rätt? För alla är värda villkorslös kärlek. Två blir ett.

Jag Upplever att det här rör sig om en tvillingsjälsresa… din själ vet det, även den andres själ. Vilken inte är en lätt resa överhuvudtaget att ha och göra med. I den här sammansmältningen så är det meningen att du ska finna dig själv i nuets ”fullhet” fulländning. En fullständig uppfyllelse som du så länge önskat dig. Tillåt dig själv att gå vilse i stunden i detta ögonblick. Rakt in i famnen på den du älskar mer än någonting annat. Under tiden måste bara pusselbitarna få falla på Plats. Be inte om något mer!

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: