Onsdag 23/3-2022

ENERGIN IDAG.. 

En uppsjö av känslor, tankar, idéer, energier, som gör dig förvirrad. Och du försöker troligen ta kontroll över din egen situation, ditt eget liv, din energi, dina tankar, ditt återberättande av dina upplevelser och dina känslor. Ja helt enkelt det som är ditt för det kan ingen ta i från dig, m e n det kan samtidigt vara svårt att ta sig ur det du lever, befinner dig i, om du sitter fast i någon annans järngrepp. För någon/några kan man vara i en sits som gör en fysiskt sjuk, psykiskt nedstämd, ”djävulens klor” hör jag. Och djävulen i sig brukar ofta stå för ett destruktivt beteende och eller leverne. Oavsett så är det något som tär något fruktansvärt på ditt självvärde… 

Upplever att du får vägledning till dig hela tiden från andevärlden men att din självkänsla kan vara rätt påverkad åt det det negativa hållet, som gör att du tvivlar så mycket på din intuition. Och ju mer du tvivlar ju hårdare sitter du i det här järngreppet för att beskriva det så rätt som möjligt. Det kan även vara så att man levt lång tid som en Nickedocka där du inte klarar av att säga som du tänker känner. Man kan behöva samarbeta ordentligt för att kunna ro saker i land., gällande arbete, relationerna kärlek, kollegor, mor och dotter, son och son, släkt osv.

ENERGI DU BÖR AKTA DIG FÖR?

Att bära skuld i någon fråga för vad du borde har gjort eller inte ha gjort. För vad du känner eller inte känner, för vad du vill göra eller inte känner att du vill göra. Du kanske behöver se över din relation, är de något som håller på eldas upp om man inte vårdar de man har? Kan de vara du som mamma som bör arbeta med din relation till dottern? Eller ditt barn? Kan även stå för att barnet ditt mår dåligt och behöver dig mer än någonsin.., och att du behövs på ett sätt där ni kan komma varandra närmre. Mycket självkänsla får jag till mig är kopplad hit.

VAD BEHÖVER LÄKAS 

Självkänslan som sagt. Skapa balans i livet, insikter, använda affirmationer och ändra tankesätt, så att gammal sorg, kan läkas och förändras där du ,din dotter, son, eller vem det nu är måste förstå att: du alltid är tillräcklig, du räcker till, du gör alltid ditt bästa som räcker gott och väl. På det viset kommer du att kunna läka mycket. För som det är nu så när du en skuld inom dig som kan ha förgiftat dina energier, i form av att göra/gjort dig väldigt distanserad emotionellt, kall, kylig kanske. Och I långa loppet så har de kunnat bli en sjukdom.,  men genom att vända det här, beskydda hemmet med mistlar, kristaller, mm inred med gröna växter, tro på dig själv, våga ge ut kärlek och släppa in.

SLÄPP TAGET OM 

Alla måsten, alla negativa energier, allt skit. Strunta i vem som har rätt eller fel. Vem som gjorde si eller så, hur de ska bli eller inte. Och du vet säkerligen inom dig hur saker ligger till, att de finns skit bakom spakarna, och att Allt som du vet inom dig inte är sant och riktigt triggar.. m e n dig de kommer på automatik att reda sig själv. Du är en översteprästinna, du vet inom dig. Och du har även rätten på din sida så var lugn karmat sköter sig själv. 

FOKUSERA ISTÄLLET PÅ

Att hitta hem till dig själv, lyssna inåt, finna dina inre förmågor., hitta ditt inre kall, inre frid. Trygghet. Särskilt när saker varit tufft en tid.. och att finna svaren man söker är inte i det yttre utan i det inre som är rätt och bäst. Det bästa för din egen del är också att knyta an till en Björk, meditera, jorda dig, koppla samman med naturen. För oavsett vad de är som sker så kommer det att komma något fint ur allt till slut. Håll ut bara. 

💍

Lämna ett svar