Ängla budskap 28/3-2022

ENERGIN idag..

Ja idag ska du vara medveten om att du har tillgång till obegränsad energi. Kanske känner du av det? Så fundera över alla måste mm du behöver göra, då är de en bra dag och få saker gjort! Koppla in dig på universums oändliga energikälla.

Försök att släppa taget och inte tänka på det du har förlorat för då kommer detta att påverka din dag från att kunna njuta. Så troligen hamnar du i något tillstånd där du tänker på sådant du har tappat, hur saker har gått vidare och hur ”bäst före datumet” har gått ut. Men kom ihåg  att även du har ett bäst-före-datum så därför är det så viktigt att du släpper taget om allt gammalt ”skit” och passar på att njuta av det liv du har NU. Din själ stannar endast till bäst-före-datumet går ut… 

Relationer är något du behöver läka älskade du. Ja det vet jag och det vet änglarna med. Men idag så kan du börja med att utmana dig själv och satsa på att utveckla mer kärleksfulla relationer till alla de medmänniskor som du möter Idag och under hela veckan. Tänk att varje möte är faktiskt en möjlighet att dela med dig av din kärlek.

Lägg i stället fokuset på tolerans. Tänk dig hur fantastiskt det är att det ändå finns många olika religioner, olika uppfattningar, värderingar, tillvägagångssätt osv. Hur en högre kraft har inspirerat människan att söka det andliga ljuset. För var du än lever, i vilken tid eller kultur du än levt så har den kraften funnits närvarande som en evig inspiration. Och varje religion erbjuder gudomligt ljus och närvaro.

Och hur blir din dag? Änglar änglar änglar.. i olika former. Ta kontakt med dina änglar idag. Det spelar ingen roll hur du gör det, för de här din avsikt. O kontakta dem på ditt eget sätt, tala om vad du önskar och lyssna med all dina sinnen. För dina änglar hör din avsikt och du hör dem. Låt din kraft strömma genom hela dig som en kraftfull energi. Känn hur din kraft strömmar fritt inom dig. Din personliga kraft är en energi som alla känner av och som du ofta bedöms utifrån. Idag ska du bygga upp din egen kraft så att den är perfekt just för dig.. samtidigt älska att vara kraftfull, så som du är.

💚

 

 

 

Lämna ett svar