Dagens änglabudskap 21/3-2022


VAD  
DU BEHÖVER TÄNKA PÅ?

En lyckad flytt till ett nytt hem eller en arbetsplats är på gång. Och denna flytt kommer att föra in ny positiv energi i ditt liv. Detta kan ske om 1 månad, 10 veckor, 10 dagar, den 10 e i en månad, och oktober månad. 10 månader känns långt bort men kan vara möjligt också för någon. Situationen du är i just nu kan kännas riktigt dyster och där du funderar över hur saker överhuvudtaget ska kunna komma framåt. Det kan finnas mycket negativa energier omkring dig där du är. Oavsett om du arbetar på en arbetsplats, bor i en särskild bostad. För någon har man redan skrivit kontrakt, fått lån beviljat och allt är klart det är bara packning mm som är kvar. För en annan har man sagt upp sig, men har sin uppsägningstid kvar. Och för någon individ så funderar man kring o m man ska säga upp sitt boende och flytta eller säga upp sig på arbetet. Vad det nu än är så är svaret JA på samtliga frågor. Flytt är bäst för alla. För där du är i livet nu får dig inte att må bra. Det kan ha många olika förklaringar orsaker till det. Kan vara kostnader, kollegor, grannar, sambo/partnerskap, olycklig i en relation, stället i sig, husets vibration, ditt mående mm. Allt är i obalans i alla fall. Men en flytt långt som kort kommer att ge dig mer balans i livet. Emotionellt som själsligt. Relationer kommer att bli bättre och livet i sig kommer att kännas lättare.  

Men om du står inför ett beslut i hur du ska göra, så fråga dig själv, vilken väg som tar dig närmare ditt gudomliga syfte? Och vilken väg tar dig därifrån? Upplever mycket sorg, besvikelser här också. Flytten kommer innebära anpassningar, för en eller flera, och de kommer även innebära ansträngning. Ena dagen är du säker på ditt beslut och nästa inte alls. Att vela med den här obeslutsamheten är inte kul, men den håller också på läka. Försök skapa harmoni för dig själv och de du har omkring dig. Och hur gör du det? Jo genom att ställa dig frågan: Vilket beslut skänker mig mest frid? eller vilket av mina beslut kommer att hjälpa mest människor? Ibland är dessvärre de enklaste beslutet de som är längst från sitt gudomliga syfte. Så högst troligt beror din obeslutsamhet på rädslor, att göra något nytt, osäkerhet kring framtiden. Då kan du gradvis i små steg föra in de nya i ditt dagliga liv och långsamt glida ut de gamla. På så vis skrämmer du inte heller dig själv.

VAD DU BEHÖVER GÖRA?

En ny romans är på väg in i ditt liv, antingen med en ny person eller genom nyupptäckt passion i din nuvarande relation. Var öppen för att ge och ta emot. Under en längre tid har du längtat efter närhet, kärlek, bekräftelse, beröring. Romantik, passion. Och dina önskningar är på olika sätt besvarade. För olika personer. Du har en romansängel med dig.. som är här för att hjälpa. Du kan öppna dörren till den romansen genom att du ska våga öppna ditt eget hjärta. Våga ge upp kärlek, och våga ta emot kärlek. Ju mer du välkomnar ny kärlek med öppna armar desto mer romantik kommer du att få uppleva och tillåta komma i din väg. M e n för dig som lever i en relation, äktenskap etc behöver uttrycka detta för din partner. Du behöver vara öppen med hur du känner, vad du känner, och uttrycka dig romantiskt gentemot din partner. Visa känslor öppet och vilka dina intentioner är. Våga vara busig och lekfull, och när du är det (öppen) så öppnar du upp flödet av romantik som också kommer tillbaka till dig. Du kommer att få vägledning hela tiden genom tankar och känslor, idéer mm i hur du ska gå till väga, vad du ska göra och de kan innebära olika handlingar som kan verka orelaterade till romantik. Det kan vara genom att änglarna sänder dig en tanke om att du ska ta dig iväg till gymmet, skogen, yoga, påbörja en kvällskurs, möta en ny vän mm. Och hur du även ska veta att de verkligen är änglarna är genom att du kommer att få en väldigt stark känsla inom dig i ditt hjärta, som omringas av värme lite som att du skulle få en stor varm kram samtidigt. Och ju mer du följer den här vägledningen desto fortare kommer romansen romantiken att levereras till dig på ett ”guldfat”. Här får jag till mig siffran två och elva. Så 2 dagar, 2 veckor och 2 månader. Eller den andra i månaden. Alt 11 dagar, 11 veckor, 11 månader, men även 2 månader här också. Och november månad. Samt elfte i månaden. Kom ihåg, så o m detta kommer ta ett check på vad de är för dag eller datum.. 

FÖRÄNDRINGAR 

Någon förändring är på ingång som Du behöver spendera tid ensam i naturen kring. Där du kan meditera över dina stora och små önskningar eller avsikter som du har. Be även änglarna om att hjälpa dig med att kunna upprätthålla ett positivt perspektiv. Något som man kan ha väntat svar på frågor kring, kanske under en längre tid. Och för en del några riktigt röriga saker. Så kommer de klarhet framöver. Samt att detta så småningom kan börja spricka upp. Livet kan ha varit väldigt rörigt på sista tiden och att du kanske känner att det enda du vill ha är, lugn och ro. Då är naturen som jag brukar säga den bästa läkningskällan., på naturlig väg. Passa på att vara i naturen e n s a m utan andra störningsmoment om så bara för en kort stund. Sen behöver du inte andras tillåtelse för att du ska få ta hand om din själ och ditt inre. Utan planera för det som du känner att du verkligen behöver. När du är ensam i naturen sen Så tillåter du ditt sinne att vandra vart de vill. Lägg märke till alla tankar och känslor som kommer, be naturens änglar att rena dig din kropp och auran från all stress och allt som du kan ha gått in i. Dina böner expanderas av naturens kraft och du kommer att känna dig väldigt uppfriskad när du väl kommer hem igen. Pröva får du se.

Sist men inte minst så får du budskap från någon älskad bortgången från andra sidan. Som vill förmedla att: Han/hon är lycklig, mår bra, har inte ont, och finns vid din sida så mycket den bara kan. Och den vill att du ska veta det. Bokstaven P,w,h, o, j, k, z, x, grönt hjärta – sjukdomar kopplat till hjärtat, och jag älskar, någon som hade hjärtfel, vädur symbol och fiskarna symbol, solarplexus chakrat, som står för jag kan och självkänsla – men även magen, alla organ i magen sjukdomar kopplat till magen. Bokstäverna kan vara intitialer, bokstav på stad, efternamn, mm hur som helst denna person finns med dig i något mörker du är i och kanske på väg ut ur. Och för någon annan ett mörker att gå i genom. Hon han talar även om att denne är din skyddsängel. Men du måste tro på dig själv. Ditt hjärta har varit tungt av sorg sista tiden men även då när den här personen försvann. Du behöver och ska inte vara orolig för vad det än är, som det handlar om. För någon så har man nyligen förlorat en kär, som har blivit en ängel med. Det finns hur som haver ingen ilska, upprördhet eller så riktad mot dig endast kärlek och förståelse. Du har inte gjort något fel. Utan alltid de bästa du har kunnat. Du får inte anklaga dig själv på något sätt för du gjorde allt du kunde. Den fysiska närvaro som en gång fanns kan man inte ersätta nej, men ni har andlig kontakt genom drömmar, känslor, dotter, ljud mm, och din käresta är egentligen lika levande som du på många sätt men fri från alla jordiska bekymmer. Så mer fri och lycklig. När du har fullbordat ditt syfte på jorden då möts ni igen. Tills dess så klarar du allt med denne bakom dig och vid din sida i vått och torrt.

 

❤️

 

Lämna ett svar