Kom ihåg vem du är… 19/3-2022

 

KOM IHÅG VEM DU ÄR… 

”Du är ett mäktigt, kärleksfullt och kreativt barn. Och du är mycket älskad min vän.”

Vad du än befinner dig inför, mitt i eller så, så ska du veta att du klarar allt. Du kan. Och du tvivlar säkerligen på dig själv. Kanske vet du inte vad du vill, om du vill, om du kan, att du kan, om du klarar av vissa saker kring det du funderar kring. Andlighet, klarsynthet, healing, klarhörsel, klarvetande mm.  Troligen är du livrädd för att göra misstag, göra fel, att komma i kontakt med fel energier? för att du kanske har fått höra delar av livet att du inte har gjort rätt. Eller inte fått tillräckligt med bekräftelse, uppskattning? För några kan de vara så att man fått höra att man är för mycket , hörs för mycket, som istället gjort att man dämpat hela sitt ljus. Hur som helst så ska du inte vara rädd för din kraft, din egen storhet, ditt inre, din visdom , din kunskap. Nej du ska vara stolt! Du bär på förmågor som är få förunnat.. och troligen mer gåvor och förmågor än du ens kan föreställa dig. Eller så vet du, men du är rädd.
NÄR du vågar, ta reda på vad som finns… i universum, för ditt inre, mm så ska du visa detta för andra och som du även kommer och redan inspirerar andra. Glöm alltså inte bort att VÅGA och släpp garden och taget om kontrollen! Ha tillit.

Vad du än står inför för typ av beslut, utmaning, motgång, stress oro, så är det något som får dig att tvivla på dig själv… påminn dig själv att du har mod, kraft till att förändra ditt liv från det sämre till de bättre med just dina gåvor och förmågor. Dvs från något du lever befinner dig i nu. Det Kan vara ett arbete, relation, bostad, dålig hälsa etc.
Och när du gör det så kommer detta att vara i linje med dina nuvarande intressen som du har nu, med vem du är idag. Våga vara kraftfull! Var magnifik! För det är den som är du!

Kämpar du med rädslor inom dig? Håller dessa dig kvar i situationer du inte vill vara kvar i? Be då ärkeängeln Mikael att rensa bort de så du kan få njuta och leva ut dina andliga gåvor och förmågor. För änglarna ger dig sådant som du bara ska vara villig att ta emot. Öppna famnen min vän och ta emot. Samtidigt skickas kärlek i många former och din enda uppgift är återigen att ta emot. Dina frågor som du bär inom dig, söker också svar.. och här ska du likaså vänta inte men först behöver du be om de svaren. Sen kan du även få ta emot dem. Meningen är att du ska vara lycklig, trygg och få må bra. M e n sen är det så att dina svar kan komma till dig på ett helt annat sätt än du tänkt dig… dvs allt som sker, bra som dåligt, tungt som mindre tungt, glatt som ledsamt, gott som ont.. ja du förstår. De sker precis som det är menat även om det innebär blod, svett och tårar. Tyvärr. Och det finns dolda välsignelser som du snart kommer att förstå.

Ja det som verkligen är ett stort krig, problem, för dig., kan nämligen också vara ett bönesvar i förklädnad. När du ber änglarna, universum om hjälp med vad de än är du behöver, t ex då kan universum kliva in och städa bort det gamla åt dig vare sig du vill de eller inte..  och på så vis göra plats åt det nya som ska komma in i ditt liv.
De är inte alla gånger de är så trevligt, dessvärre. Vissa gånger kan det vara riktigt tungt. Medan andra gånger riktigt bra. De har även med dig själv att göra, ditt eget sätt att tänka, hur du ser på det osv. Det är klokt att i dessa tider använda sig av yoga, motionera, meditera för att kunna slappna av. Så o m det blir tungt så påminn dig själv om att det kommer bli bra. Så småningom.
skulle du se ljuslila färg omkring dig eller nära dig så är det Jeremiel som är hos dig. Du kan även använda dig av ametist som är kopplad till jeremiel.. Allt är väl kära du.

❤️

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: