Mod & styrka.. 17/3-2022


FÖRÄNDRINGAR UNDER DAGEN

Din intuition kan under en längre tid ha försökt tala om för dig att något är på gång, men du inte riktigt vetat vad, hjälpt dig att försöka känna in, tolka budskap, tecken, signaler, visa att du har guider som är med dig på alla sätt men också framför allt försökt förbereda dig i att något är på väg. Där det krävs både mod, kraft och styrka. Du kan få ta emot besked som är känslomässigt jobbigt att möta, bära, som kan kännas orättvis, helt felaktigt. Det kan röra dig men även dina nära och kära omkring dig. Här är det viktigt att finna din inre kraft och orka, med det växer också ditt självförtroende. Inte minst blir de svårt för andra att på något sätt kunna manipulera dig åt något håll som är gynnsamt för en annan. Vad situationen än nu må handla om. Men du har änglar med dig som tillför dig mod genom att hålla din hand. Det är trots allt viktigt att (försöka le) lite extra, trots att allt kanske i stunden känns hopplöst! Men framför allt för att locka fram det inre ljuset i dig själv. Ditt leende kan nämligen öppna många stängda dörrar och ge ringar på vattnet. Inte minst stärka din egen livskraft.

ENERGI SOM DU BÖR ANVÄNDA IDAG

Du ska enbart fokusera på DIG, DIG och åter DIG. Där du samtidigt behöver ha fridfulla tankar i ditt medvetande. Fylla dig själv med kraft, ge dig själv harmoni, som din själ behöver för att nå sin fulla potential. Be änglarna att minska all form av press och stress som du bär inom dig, det är viktigt. Mycket viktigt! Du är värd att må bra. Kristallen Lepidolit är någon du har mycket användning av just nu. Den motverkar just stress bl a. Sen tar du din kvast och sopar rent allt skit hemma, skickar ut allt som du inte ska ha kvar. Både för ditt inre och även om du kan fysiskt, be annars om hjälp för du behöver bli av med massor av skräp som äter upp dig och din energi. De liksom belamrar hela ditt liv, människor, situationer, relationer. Rena din aura, hemmet med salvia, rökelser, städa, vädra, skura, tvätta, släng och rensa. Ut med skiten! Bort bort! Nya fräscha energier kommer så småningom att kunna fylla din aura när du använt klart kvasten. Så mycket blockeringar kommer även att lossa, kanske tar ett eller tre varv till Blåkulla med och slänger av all skit där… kom i håg att inre rikedom och ett yttre flöde kommer från det du har upplevt, handskats med och sen sått och vårdat väl. Så var klok nu och välj ut ordentligt vad du ska ha kvar i ditt liv och inte. Lika gällande materiella ting som relationer, personer mm. Skörda det nu och var tacksam vilket kommer ge dig ett överflöd! 


ENERGI DU SKA UNDVIKA IDAG

Att satsa på att ta en risk. Då är det kanske bättre att bara avvakta och sitta i båten nu. Se vad som sker. För saker kommer att röra sig i snabb hastighet här snart med en intensiv energi. Något som länge eller åtminstone under en tid varit oklart., vad som ska hända. Upplever att detta gäller pengar i någon form. Att man inväntar eller är i behov av ett ”klirr i kassan”., och en balanserad ekonomi vill ju alla ha., inte minst är något som alla förtjänar. Och rättvisa och solidaritet i det ekonomiska flödet är på väg för att hjälpa dig snart. För såklart så ska du också få ha det bra. Det finns pengar så det räcker till alla. M e n det klokaste är att sitta ner i båten, inte bråka, inte konfrontera, inte pladdra. Utan invänta för det kommer. Karmat sköter sig själv, så länge du har skött fina kort rätt. Du behöver inte ens tveka här, så länge du tidigare bakåt vågade satsa och ta en strid t ex. Om så enkelt som att överklaga en ansökan, eller ansöka om något bidrag eller be om löneförhöjning eller liknande. För de värsta som skulle kunna ske som sagt är att du får ett nej… eller en lärdom. Och de bästa är att de blir fullständigt lysande ”sickan” som i Jönssonligan :). Ha tillit du är på rätt väg och det fin s ett högre sökte för dig och din personliga utveckling, den leder dig framåt och i rätt flöde. Lita på att din själ vägleder dig rätt. 

POSITIVITET IDAG 

Du är på väg mot ett bättre du, bli en bättre människa. Evolution för din mänskliga själ är så viktigt för du är viktig i den mänskliga processen. Genom att sträva efter att hela tiden vilja bli en bättre människa åt moderjord, att förstå ditt syfte, och att kärlek är den starkaste kraften så kan du få den hjälp du behöver. Du får hjälp med att läka sorg och besvikelser ur det förflutna. Hjälp med att lägga fokus på sådant du älskar att göra, så att du stärker glädjen och gnistan i dig. Livet förändras ständigt, de växer precis som ett träd. Och du växer dig starkare och stadigare när du låter dina rötter få gro djupt. Om och när du jordar dig i skogen så blir du stadigare i dig själv. Och därav upplever jag att du verkligen behöver jorda dig för att kunna ta emot eventuella besked osv., för ju stadigare i dig själv ju bättre kan du parera, hantera motgångar. För livet kan emellanåt göra ont och man vet inte alltid hur smärtan ska övergå till något mer positivt. Men man vet att skymningstimman byts mot gryning med dess glimmande sol och att en sommarvind torkar din kind. Du ska dock veta att stjärnor som du glittrar, särskilt. Det ljuva ögonblick då alltid är fullständigt underbart och man får dansa i glitter så KAN man SKAPA med REN VILJA och VISUALISERA det man vill framför sig. Du ger och du får, och nu min vän är det din tid att få ta emot. 

 

🧘🏼‍♂️ 

Lämna ett svar