Genomskåda.. 18/3-2022

ÖPPNA DINA ÖGON & ÖRON…. 

En eller flera personer i din närhet kan göra livet surt för dig, på ett eller annat sätt. Bakom din rygg, och att du känner på dig att det är ”något” som inte stämmer men du vet kanske inte riktigt vad bara. Kanske vilseleds du in i situationer, Relationer, lögner, svek, som är rentav negativa för dig. Negativa på alla olika sätt och vis och som på sikt kan sluta riktigt illa. För någon grupp det kan vara så att under dagen, eftermiddagen eller kvällen kommer du att genomskåda, upptäcka, räkna ihop saker, eller ett och annat. Där du t o m kan Ertappa någon som kanske rentav inte är sann mot sig själv.. eller som kanske plötsligt vågar erkänna som det är. Detta kan även komma som en varning till dig att du behöver vara extra uppmärksam och lyssna ordentligt in alla situationer – vad är det som sker? Får till mig att detta är kopplat till kärlek. Men måste inte handla om romantisk kärlek endast. M e n saker kan under en tid varit oklart kring mångt och mycket och man vet inte vad som är fram och bak i saker. T ex varför svävar någon plötsligt på ”rosa moln”? När ni nyss var osams. Eller att man kanske behöver bryta sig loss från någon specifik situation, relation där man inte känner sig bunden. Få känna känslan av att vara FRI för att man aldrig fått vara det? På riktigt! Att det här är vad som i grund och botten verkligen behövs för att en person ska komma till ro, få en bättre hälsa, finna harmoni om dig och kring dig. Och förändringen i sig är att komma till denna insikt. Slutligen så är det så viktigt för dig att du varje dag får till en stunds avkoppling. Lägg dig på en plats (ute som inne) där du kan komma till ro. Kanske bara genom att ligga och titta på något som du tycker är vackert? 


ENERGI DU BÖR ANVÄNDA IDAG

Att ta det lugnt, vara stilla, tid för frid, allt i ett lugnare och mer sansat tempo där du pustar ut efter veckans stress. Prioritera tid för gemenskap med dina nära, kära, familjen, släkten, barnen osv. Särskilt om du är den som aldrig eller ytterst sällan vill umgås med någon. Du/ni kommer att ha ett fint utbyte – som man brukar säga., delad glädje är dubbel glädje! Inte sant? Sen kan det för några eller någon vara så att man befinner sig många stunder eller mestadels av sin tid ”mitt i en Situation”. Här kan de nu denna fredag vara bra att verkligen ta fredag. Även fredag från situationen.. att du liksom kliver ur den och försöker se på saken från ovan som om du vore en stor ÖRN. Där du först begrundar ditt eget sammanhang och synsätt på saken, för att sen förställa dig den andres situation. Och då föreställer du dig att du är den andre. Att du går i dennes kläder. Samtidigt ser du den större helheten och så lämnar du situationen. Det kommer att göra att du närmar dig ditt mål vilket det än är… och allt kommer att bli lugnare överhuvudtaget.

ENERGI ATT UNDVIKA IDAG 

Någon i ens omgivning som sagt kan begränsa en på olika sätt. Medvetet och omedvetet. Begränsa en från många olika saker, men jag får till mig framför allt från att du ska vara kreativt skapande. Att du har fastnat. Och att något liksom står still, inom dig och kanske även fysiskt i ditt liv som har fastnat. Då kanske det är så just nu, låt de få vara så. De finns en mening med det. Kanske är det så att du behöver av någon anledning ta avstånd från en specifikt person, situation, relation, ämne, arbete, beteende, etc? Någonting som ger dig oklarhet, där du känner att du inte blir klok? Att de ger dig mer sorg. Här är du i alla fall beskyddad av änglarna. För någon annan kan detta även röra sig om en gammal kärlek. Så att det finns oläkt sorg, ilska, frustration, mm som står still och att du liksom ska backa från detta och inte alls ge dig in i det. Utan släppa taget och enbart fokusera på dig. Som man brukar säga.. en del av livets stora gåta är att älska, glömma och förlåta. Men förlåtelse innebär också att acceptera och frigöra sig från det, och det har du nog inte gjort? Det är lika viktigt att förlåta dig själv som denna person. Något som hjälper dig är kreativt skapande. Ditt öde är inte hugget i sten, de skapas genom hur du lever ditt liv. Om du är kreativ och bokar upp kalendern när de är jobbigt så kommer du upptäcka vad du verkligen kan åstadkomma. 

NÅGOT POSITIVT FÖR DAGEN 

Rena, rensa, vädra, städa, släng. Det lossar stagnerade energier. Något håller på att läkas för fullt, och healing är en lösning. T ex att ge dig själv healing, eller att få healing av änglarna alt av någon duktig healer. Men även om du har djur., så är dessa fantastiska healers. Bara genom att ha sin katt, hund, kanin eller vad man nu har för djur, i sin famn ger massor av healing. Helande krafter hjälper dig just nu, Rafael är även hos dig. Men du kan även fundera själv över vad som behöver läkas hos dig? Om de finns något i ditt eget tankesätt? Det kan vara dags för att stå upp för dig själv 3&&34 det som du tror på! Solidaritet, medmänsklighet och respekt för naturen vilket behöver spridas över hela jorden. Och du är en viktig del i detta. Någon utmaning kan vara på gång, i ditt liv., men ta med dig också att kris betyder utveckling. Så full fart framåt- du är på rätt väg! Stundtals har du säkert funderat på och de funnits tvekan men innerst inne så vet du att det är rätt. Sky is the limit! Du måste ta en dag i taget, ett steg i taket, ett ögonblick i sänder för att kunna uppnå önskat resultat. Genom att följa flödet utan struktur, ta allt som det kommer. Du kan kasta bort kontrollbehovet åt fanders. När du lyssnar inåt och följer ditt hjärtas röst så kommer nya vägar och möjligheter kunna öppnas för dig.

Trevlig helg mina fina! 

🧘🏼‍♂️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: