Rättvisa 16/3-2022

VAD BÖR DU LÄGGA DITT FOKUS PÅ IDAG?

Rättvisa. Balans. Det som du v e t inom dig stämmer och är rätt. Att du ska stå stark i din kraft för det som du tror på, säga din sanning, samla ihop alla dina bevis, all din fakta, hämta hem all kunskap, information mm som du behöver inför någonting som kan ha drivits så långt som till tingsrätten, Domstol, skilsmässa, etc. Och detta kan påverka hela din grund som du står på av den anledningen för att beskedet som kommer blir som om någon drar undan mattan för en. Dvs som en chock.

För en grupp kan en partner komma hem och meddela att man vill skiljas. En annan grupp att något ska drivas via en rättsprocess för att motparten inte är nöjd av någon orsak. Det kan röra sig om ett företag som inte är nöjd med en tjänst, till att en granne har halkat på din uppfart och brutit benet samt kräver dig på skadestånd, till att denne har utfört en tjänst hos dig och är missnöjd och vill ha skadestånd av den anledningen. Ja vad som helst. Men ni är såklart inte ense, och därför hamnar man här. Och det känns som att du får välja mellan pest eller kolera.

Även om mycket är väldigt oklart just nu såhär långt så upplever jag att man får stå sitt kast här för några personer. Och om de gäller något företag som under en längre tid betett sig illa så hoppas jag att de nu kommer och slå hårt tillbaka. Dvs karmat sköter sig självt här. De man väntat länge på. Och den domare, åklagare, som grötar i det här gräver djupt nu för att det ska bli en riktig rättvisa så de också kan bli ett avslut på något som satts i system. Manipulation, makt är det någon som har använt sig av utnyttjade av andra människor för att kunna bygga upp något och för att kunna ta sig någonstans i livet. Flera parter vill ha rättvisa får jag till mig.

VAD KAN DU SJÄLV TA TAG I? 

Ja, alltså dels om du vet att du har gjort fel och kanske kan mötas så vore de klokt. Se över vad du kan göra. Och för någon annan upplever jag att det här just också kan handla om den gruppen som drivs av att vilja få sin boll ”i mål”. Men att ”hen” inte riktigt vet HUR man ska komma dit… de man har bestämt sig för är pest eller kolera, ros eller Orchide, cola eller pepsi. Ja ni förstår? Men man tänker inte ge upp, man är beredd att gå över lik.. och varför. Ja svaret jag får är att t ex allt har kostat mer än vad de har smakat. Och detta är då dels en väg man ser möjligheten att kunna få tillbaka pengarna på. Det får liksom bära eller brista helt enkelt känner tänker och resonerar en av parterna som verkar driva detta! dock så kan det bli så att något annat kommer emellan och blir mer viktigt i den här frågan kopplat till hälsan, som en plötslig händelse, eller liknande och kan  också påverka den andre motpartens livskraft, ork, och som ännu mer gör att rättvisa skipas för den andre motparten. Kan av den anledningen bli en fördröjning av allt s k ”vapenvila” för ett tag.
Under tiden när hälsan går i första hand så är tanken att man ska ”vakna till”, tänka till, läka, tänka genom beslut så man inte agerar i affekt. För en grupp så möts man på hälften, för en annan grupp vinner man målet där man får ett skadestånd. Som i sin tur skapar en fridfullhet men som också kan skapa avund från andra.
Här tänker jag att de är väldigt fint att ge till de som behöver, särskilt om du själv har varit i samma sits. Då kommer du definitivt få tillbaka på nytt om och om igen.. 

VAD BÖR DU SEN LÄMNA BAKOM DIG?

En relation, en vänskap, en vän, något som  dina tankar spenderar mycket tid på. Dör det kan finnas mycket distans till/mellan. Dels kan den här personen (man eller kvinna) behöva mer kärlek, vård och omsorg? Mer värme om den ska kunna fortskrida. Kanske även fundera på vad de är du egentligen vill här? Finns de mer än bara vänskap? Säger du som du känner? Är du sann med dig själv, med den andre? Kanske behöver du få vara ensam och söka alla dina svar inåt men i ensamhet utan krav, måsten, och i lugn och ro. Detta kan vara ett lejon. Du som läser detta kan vara fisk, kräfta eller skorpion. För några andra så kan det även röra sig om att möta någon ny som idag kanske är en vän och även denne kan vara fisk, kräfta eller skorpion, men kanske ha lejon i något av sina andra tecken. Kan även röra sig om en återförening i någon form. Och för någon annan en nystart i kärlek mellan parter som redan lever ihop, men det finns har funnits men man kan ha begravt detta djupt inom sig, innerligt stark passionerad kärlek, generöst en annan människa. Men även romantiskt sådan. Detta bör du lämna en stund för att det blir för mycket för dig, du behöver se över vart du lägger din energi nu. Och om du ska kunna finna ljuset på vägen i allt tumult och hitta ork, kraft osv så får du prioritera helt enkelt. En tid väntar med utmaningar,  där du behöver vara stark.

 

OCH VAD SKA/BEHÖVER DU MÖTA?

Fokusera på Att må bra. Hitta ljuset i tunneln. Inte lögner, oärligheter, svek, skit bakom spakarna etc. Vad andra gör får stå för dem… det kan inte du ta ansvar för. Snarare säger de mer om dem än om dig, om de inte har rent mjöl i påsen, ryggen fri osv. Viktigaste är att du har det. Sen om du hamnar i någon ”identitetskris”., ta det då. Nu är nu. Samma gäller de som driver saker rättsligt. Låt dem. Så länge du är ärlig både mot dig själv och andra så kommer allt blir bra. Be änglarna om hjälp! Hejar på dig!! 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: