Mystisk healer 10/3-2022

LÄKANDE ENERGI FLÖDAR GENOM DIG 

Du har för det första ett kraftdjur med dig. Den talar för att de är något på gång. Och står för intuition, medialitet, visdom, förändringar, livsövergångar och förändringar i livet. Den visar dig vägen i och ur mörkret. Och hjälper dig att dra isär slöjan av de illusioner som du kan ha byggt upp inte minst att kunna se det som verkligen händer och sker. Ugglan hjälper dig även att kunna ta beslut.
SÅ Kalla på din uggla under viktiga skeenden i livet då du känner att du behöver, troligen idag. För du  kommer att bli hjälpt i rätt riktning så att du kan ta rätt beslut helt enkelt.

Man brukar säga att ugglan kommer med döden. Och Döden står här för förändring. Symboliskt som en övergångsfas i livet. När du ser en uggla dyka upp i livet på olika sätt, kan det vara ett varsel för en viktig situation som skall komma inträffa. Kanske vill den berätta för dig att du ska lämna något/någon som du inte längre behöver i ditt liv. Eller kanske ska och borde du ändra riktning för att kunna möta något annat att ta plats som är viktigt då det kommer in i ditt liv vare sig du vill eller inte.

Drömmer du om ugglan? Då kan det vara en varning till dig om en fara, ett hot eller att det är något som ska komma att ske. Den ber dig alltså att vara uppmärksam av ren kärlek och vänlighet. Det kan också betyda att du ska vara mer uppmärksam på dina intuitiva känslor, meddelanden. Och att du aldrig ska ignorera det som du känner!
Om du har en uggla som kraftdjur gillar du förmodligen att utforska det okända. Du har kontakt med din inre visdom och kraft. Och du har en stor intuition och förmåga att se mer än andra kan se. Var stolt över det…

Idag är en dag du komma få klarhet kring saker och ting som har varit ett enda töcken och frågetecken under en lång tid. Du har en skyddsängel vid din sida som även singlar guld över dig. Och samtidigt som du får healing hela tiden för att du behöver, kopplat till solarplexus, och ditt navelchakra så kan det vara någon som idag blir känslomässigt omskakande. Men även till det bra. En jungfru. Oxe eller stenbock är kopplad hit. Som kan vara viktiga. Och kom ihåg att mån och ascendent är lika betydelsefulla. Behöver alltså inte vara dennes soltecken. Du kan vara en healer i grunden som själv gett ut så mycket healing till andra att det nu är dags för dig att få ta emot. Det är bra att ge dig ut i skogen och vara i kontakt med moderjord alla träd. Jorda dig så du kan stå stabil om och när något skulle kunna storma omkring dig. Kom ihåg att du är det viktigaste, och om du inte lyssnar till ditt inre så påverkar det din livskraft något oerhört. Vad vill du? Vad känner du inom dig? Har du lyssnat till ditt inre?

Inre och yttre läkning sker på alla nivåer i ditt liv just nu. En situation, relation och eller en/flera fysiska utmaningar kan Hålla på arbetas med och att lösas. Men du måste tro på att det händer. Det är viktigt att hitta grundorsaken till att problemet eller problemen uppstår och varför det blir utmaningar. Transformera omvandla de inre klagomålen till något positivt i stället. Bär inte det här med dig/inom dig. Särskilt inte ensam. Hela du är en helande kraft även om du kanske inte fullt är medveten om det. Medan vissa är det.

Ibland finns de tillfällen då du kan behöva kliva av ”tåget” För att söka efter den mystiske healern.. som kan ge dig instruktioner i hur allt naturligt har en inneboende kraft Att återställa sig självt o m du följer vägledningen. För du har den förmågan inom dig. Och för att läkning på utsidan oavsett vad det är ska kunna ske, så måste läkning inifrån ske. Det du kan göra då är att meditera, visualisera hur du önskar att din framtid ska se ut. En livsviktig framtid för dig. Sedan litar du på att återhämtningen är På väg. Sen problem ur tidigare liv kan dyka upp, för att sen kunna släppas. Mystiska Helmers arbetar med dig där de hjälper till att Släppa känslomässiga och fysiska utmaningar. Ha tålamod och tro att allt är bra under ytan. 

Att korsa broar är ett sätt att släppa taget om det förflutna och börja en ny cykel i livet. Så här kan en hjärtlig förändring ligga framför dig. Det är dags att läka gamla sår med människor och situationer. Dags att förlåta och släppa taget om det förflutna. Se till att göra vad du behöver göra för att gottgöra, och sedan släpper du allt. Om det är något olöst i ditt liv, vidta åtgärder för att återställa och försona. Du kan till och med behöva bränna dina broar bakom dig. Läka sprickorna inom dig själv. Hjälp andra att korsa broar i sina liv. När du korsar en bro hamnar i en vägkorsning, så ska du veta att det väntar ett nytt på andra sidan. Du är redo att korsa en bro (eller överbrygga ett gap) i ditt liv. Det finns tillfällen för dig också där du behöver lämna vissa människor och situationer; det finns också stunder att noggrant laga broar med människor, situationer och platser … och sedan gå framåt. Detta är en av de mest kraftfulla, helande tider att välja. Kanske finns det ett sår inom dig som behöver förlåta dock eller acceptera bara. Försök i så fall att Förvandla de genom att Förlåta. Släpp det. Och Gör det nu.

Du behöver inte längre bära de med dig. Och inom dig, du kommer att dö inombords till slut. Kanske finns det en person från ditt förflutna som du borde återknyta till igen  (eller släppa helt). Du vet vad du behöver göra. Det är dags att göra det nu. 

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: