Låt din fantasi flyga fritt… 11/3-2022


Din fantasis inre värld är som en ren och klar, djup sjö som fylls på av dina känslors, dina fysiska förnimmelsers, dina erfarenheters o c h dina tankars floder. Fantasin är mötesplatsen för dina reaktioner på livet.

Du kanske har nedsättande kommentarer om fantasin då andra kan ha kallat den ”värdelös” eller ”verklighetsfrämmande”. Men ändå så är den högkvarter för din kontakt med gud, änglarna och gör det möjligt för dig att gå långt bortom dina fysiska sinnen och utforska andra världar. Din fantasi fogar samman det till synes omöjliga och ologiska tills den har åstadkommit nya skapelser. Så hus ingen oro för att dina mentala utforskningars skulle kunna missleda dig, för sann fantasi bärs av änglavingar. Och den är ren och barnslig i ordets bästa mening. 

Dessutom är den otämjd och otyglad till och med när du försöker lägga band på ditt kreativa själv arbetar det oavbrutet, både under drömtydaren och i det ögonblick av fridfull kontemplation. Tillåt dina fantasiers värld att vara fri och lägg märke till dess sinnrika skapelser. Det är gåvor från anden som alstras och utvecklas mentalt och sedan föds till den materiella verkligheten. När du släpper loss fantasi befriar du dig själv och sedan kan du leva utan gränser… SVÄVA. 

Låt din framtid flyga fritt. Lägg modigt märke till alla dina kreativa visioner, tankar och känslor och livnär dem med kärlek. För du stöds helt och hållet på alla sätt av andevärlden.

❤️

 

Lämna ett svar